Şaka yapalım dedik ; Bodrum' dan Gürcistan'a kaçtık...

haha cok komik bi durumdu ama ya:) özer ve osman abi sabahın köründe ordudan bana haber vermeden sıvısma niyetinledermiş:) ama kadere bak ki bende evden cıkmıs iş yerine gecerken karsı seritte 2 shadow sinsice ilerliyor. tabi hızlo göz temaslarından sonra kaçma şanslarının kalmadıgını anlayan suclularımız yolun sagına cekip beklemeye karar vermişler. neyseki beni onları yakalamak için urastırmadılar fazla:p

Ya abiler aklımda istanbulda Ordu istikametine bi gezi yapmak vardı. Ama aklımdaydı sizin bu fotoğraflarınızdan sonra iyice netleştii.. Çok iyisiniz Tebrik ediyorum. Çok güzel gezi olmuşş.. Allah kazasız belasız sürüşler nasip eder inşallah :) Saygılar Hürmetleerr :rendeer:

Gecelemeyi Kastamonu da yapmıştık,havasındanmı yoksa yorgunluktanmı bilinmez,sabah 08:00 de uyanabildik:)
Hazırlık filan derken ancak 10:30 civarı yola çıkıverdik.
Sabah klasik sıkı kahvaltı,kondüsyon lazım:)
002.jpg

Sonra yola devam...
003.jpg

Yine bir yol ayrımı,
Nede çoklar,Hayattaki seçimlerde böyle kolay olsa keşke değilmi:)
004.jpg

005.jpg

Buralara geldikte Safranbolu'ya uğramadan geçilirmi,hele hele hiç görmemişsen
007.jpg

Tak girişte enselendik:)
Motorlara meraklı memur arkadaşlarla sohbet uzadıkça,ben sıcaktan bunalmış vaziyette nasıl kaçarız bunların elinden modundayım.:)
009.jpg

010.jpg

Müzenin önünde ancak yer bulabildik.
011.jpg

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

012.jpg

Safranbolu dan bir kaç kare.
013.jpg

014.jpg

Kardemirden birkaç kare,
Resimde pek belli olmuyor ancak bütün şehir kömür dumanı içinde!..
015.jpg

016.jpg

017.jpg

Karabükten yaklaşık 20km çıktıktan sonra sağda bu tesisler var,daha öncede beslendiğim bu yeri ve yemek seçenekleri Osmanında başını döndürdü:)
019.jpg

Saç kavurmada karar kıldık:) Vallahi obezlik aldı başını gidiyor.:)
018.jpg

Bendeki son kare..
Otoban daki mola yerinde renkli kişilik,eski sheraton otel aşçısı Mengenli Yusuf ustanın ısmarladığı çaydan sonra soluksuz İstanbul'a dönüş:)
021.jpg

Kalan resimleri ve yorumları,topiğin diğer yorulmazı Osman aga tamamlar artıkın:)
Sabırla bizleri takip eden sizlere,samimi duygularımla teşekkür ediyorum.
Umarım başka gezilerde sizlerde aramızda olursunuz.:)

Ellerinize sağlık Özer'cim,sorunsuz ve keyifle tamamladığınız ve bizlerle de paylaştığınız bu güzel gezi için tebrik ve teşekkürler.Darısı başımıza İnşallah.

Adana İl Temsilcisi
evet özer ve osman kardeşlerim,sorunsuz/kazasız/belasız bitirdiğinize sevindim. Ve bizlerle paylaştığınız için de çok teşekkürler.

Ellerinize sağlık Özer'cim,sorunsuz ve keyifle tamamladığınız ve bizlerle de paylaştığınız bu güzel gezi için tebrik ve teşekkürler.Darısı başımıza İnşallah.
İlhan ım her zamanki inceliğinle takiptesin.Teşekkür ederim.

evet özer ve osman kardeşlerim,sorunsuz/kazasız/belasız bitirdiğinize sevindim. Ve bizlerle paylaştığınız için de çok teşekkürler.
sensiz bu Adana ne yapardı bilmem,herşey gönlünce olsun kardeşim:)

Super bir gezi Super fotolar. paylaşım için tesekkürler. Eminim daha cok foto vardır..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaçar kilo aldınız şekerler ??? ))))))

soa

Elinize ayağınıza sağlık süper bir gezi yapıyorsunuz. Dönüş yolunuzda Kocaeli'den geçmek varsa buyrun 1 çay içelim size pişmaniye ikram edelim abi. Kazasız belasız hayırlı yolculuklar..

Elinize ayağınıza sağlık süper bir gezi yapıyorsunuz. Dönüş yolunuzda Kocaeli'den geçmek varsa buyrun 1 çay içelim size pişmaniye ikram edelim abi. Kazasız belasız hayırlı yolculuklar..
Çooookk geç,ne güzel olurdu:) Bir dahaki sefere.

Super bir gezi Super fotolar. paylaşım için tesekkürler. Eminim daha cok foto vardır..
Haklısın çok foto var ancak sizleri sıkmamak adına yüklemiyorum:)

Kaçar kilo aldınız şekerler ??? ))))))
Yarın tartılmayı düşünüyorum...

Haklısın,çok güzel değilmi:)

Bu da hazırlarken bile çok keyif alıp,manyak gibi tekrar tekrar seyredeceğim video oldu:)
[YT]j1dP-EqO8N0[/YT]

Daha önce topiğe yüklediğim ancak nasıl kaybolduğunu anlayamadığım,Ordu da bize ilgisini esirgemeyen Barış kardeşimizin küçük bir video paylaşımı

[YT]POyuso_q154[/YT]

Kocaeli İl Temsilcisi
Çooookk geç,ne güzel olurdu:) Bir dahaki sefere.

Haklısın çok foto var ancak sizleri sıkmamak adına yüklemiyorum:)

Yarın tartılmayı düşünüyorum...

Haklısın,çok güzel değilmi:)

Bu da hazırlarken bile çok keyif alıp,manyak gibi tekrar tekrar seyredeceğim video oldu:)
[YT]j1dP-EqO8N0[/YT]

Daha önce topiğe yüklediğim ancak nasıl kaybolduğunu anlayamadığım,Ordu da bize ilgisini esirgemeyen Barış kardeşimizin küçük bir video paylaşımı

[YT]POyuso_q154[/YT]

özer abi korkuyorum , korkuyorumda bir gün video çekecem diye telef olacan motür tepelerinde :cherry: ama iyi beceriyorsun bu işi vesselam :) süper kareler elinize sağlık :)

özer abi korkuyorum , korkuyorumda bir gün video çekecem diye telef olacan motür tepelerinde :cherry: ama iyi beceriyorsun bu işi vesselam :) süper kareler elinize sağlık :)
Bazen bende düşünmüyor değilim:)ama bana basit geliyor,çok da fazla risk aldığımı düşünmüyorum.Motorun ağırlık merkezi aşağıda olmasıda ayrı kolaylık sağlıyor.

İİİYİ SAĞLIKLA GELMİŞİNİZ BİZDE GELDİK GÖRÜŞEMEDİK ORALARDA GÖNUL İSTERDİ BERABER OLALIM KISMETSE BAŞKA GEZİLERDE GÖRÜŞÜRÜZ

Özer abi vallahi tebrik ederim ben devamını görememişim :) Muhtemelen 15 20 hazirandan buraya kadar geldim yüreğinize sağlık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar