Şaka makinası (Şaka gibi :( )

Bulsam ben de karışlayacağım, o günden beri görünmüyor ortalıklarda.:mrgreen:
CBF600'le 300 km/h hıza ulaşmış kaçarken, plakasını da alamamışlar.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok serseri olup, sınır kapılarından gazlayıp kaçıyorlarmış.:queen:

yakalasalar ne olacak Turkiye'ye iltica etmiş bir ALman oldugunu iddia edecek işi karıstıracak,
o yuzden yakalamazlar:)

Antalyada polis bişrşey demiyor mu bunlara,biz bi Akcakoça da grup olarak teker yaptık polis hemem peşimize takıldı korumalrda vardı.

demıor heralde antalya yunuslarıda kasksız dolaşıyor tohumlarıda böyle olur :)

Antalya polisi bilgilendirildi.Umarım gerekli yaptırım uygulanır.

Son düzenleme:
Hiçbir koruma ekipmanı olmadan, özellikle de akan trafikde bu tip hareketler yapmak, cahilliğin daniskası resmen.
Bir de marifetmiş gibi plakalarını sergiliyorlar. Yaptıklarının suç olduğunun farkında değiller mi acaba?
Bu videoların delil teşkil etmesi sayesinde çok rahat bir şekilde teşhis edilip haklarında kanuni işlem yapılması mümkündür.
Madem merakınız var bu işe, doğru yerde ve doğru şekilde, kendinizi ve çevrenizi riske atmayacak önlemleri alarak; adabıyla geliştirin yeteneğinizi ya da dökün kurtlarınızı.

ayriyetten trafiği tamamen kapatıyolar veen ufak bir hata da (kaza,düşme) hayatlarına kendi elleriyle son vfermiş oluyor. yolda böle birisin görsem dayak yicemi bilsem bi tane tekme atar kaçarım.

Boş işlerle uğraşan boş insanlar onlara değil altında ki motorlara eziyet ediyorlar ona üzülüyorum..

Şuanda yol göstermek isteyene "aman be atın ölümü arpadan olsun" derler.
Fakat 40 yıl sonra düşünüp "bütün bu aptallıkları ben nasıl yapmışım " diyeceklerdir. Bu kesin.

Yalnızzz 40 yıl sonrasını görebilirlerse tabiki.

Mersin İl Temsilcisi
böyle göründüklerine bakmayın siz, ben full koruma serik'e girdiğimde ( sitede serik fotoğrafları var antalyadan ) hepsinin ağzının suyu akmıştı, fakir edebiyatına dalmışlardı. ama sonradan toparlanıp cesaret, sıcak vs muhabbetine girmişlerdi :)

suç bunların değil, kasklı olduğum için beni durdurup da "yarışamı gidiyorsun, niye kask taktın öyleyse " diye GBT mi sorduran polis memurlarında...
ah canım ülkem ah...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------

Antalya polisi bilgilendirildi.Umarım gerekli yaptırım uygulanır.

emeğinize sağlık :cat:

böyle göründüklerine bakmayın siz, ben full koruma serik'e girdiğimde ( sitede serik fotoğrafları var antalyadan ) hepsinin ağzının suyu akmıştı, fakir edebiyatına dalmışlardı. ama sonradan toparlanıp cesaret, sıcak vs muhabbetine girmişlerdi :)

suç bunların değil, kasklı olduğum için beni durdurup da "yarışamı gidiyorsun, niye kask taktın öyleyse " diye GBT mi sorduran polis memurlarında...
ah canım ülkem ah...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------

emeğinize sağlık :cat:

niye kask taktınız diye GBT sorgulama yok artık ...

20.000 kişiden fazla beğenen olmuş ve gönderileri iyi yorum alıyor. her ne kadar doğru olmasada demekki birileri seviyor bunları...

Türkçenin de .... koymuşlar resmen! "..dienler" nedir ya! O "w" harfini de.... neyse.

Yaptıklarını kimse desteklemez ama çoçuk uğraşmış öğrenmiş full korumalı veya kurallara uygun yapıyor olsa burada hepimiz helal olsun vay be gibi sözler söylerdik:cat: .. Tek teker ariftemi hep trafiğe kapalı alanda teker yapıyor hayır ama o full koruma ekipmanlarıyla yaptığı için kimse eleştirmiyor fark bu bence..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar