Şaka diye ben buna derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi bir açtım "cihan_35 kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiş" diye bir konu. (ama okuduğumda konu kilitlenmişti) Aman allahım ne yaptımda benim üyeliğimi süresiz iptal ettiler diye düşündüm. Hemen konuyu açtım okumaya başladım ve sonuna geldiğimde şaka olduğunu anladım ama artık çok geçti elim ayağım titriyor başımdan kaynar sular dökülüyordu. Az kalsın yüreğime iniyordu. Bugünkü 3, şakaydı ve 3 ünü de yedim maalesef. Şaka için teşekkürler. :) Bu arada neden ben yaaa. :salut:

haha :) aynı panik bende de oldu. Neden paniklediysem... ip değiştirip yeni bi nick almak aklıma gelmedi heralde o an :)

bende çok şaşırdım zaten son zamanlarda çok nadir giriyorum bi de kankam msnden kanka üyeliğin süresiz iptal olmuş deyince hiç bişe diyemedim hemen açtım konu liste başı 120 ye yakın msj var Allah Allah dedim ne alaka nası olur falan bi panikle actım konuyu yine aynı panikle okuyunca bişe anlamadım soora 2. okumada anladım :cherry:
hayatımda gördüğüm en kaliteli şakaydı gerçekten cok hoş düşünülmüş :cat:

Bi de sürekli girmekten dememişler mi :) Koptum wallaa :mrgreen:

yok yanıyorum benim gibi efendy bi adama böyle şakalar yapıyolarrr yaaa,bi an mt'de yaşadıklarımm bi film şeridi gibi gözümün önünden geçtiii:cherry:

yok yanıyorum benim gibi efendy bi adama böyle şakalar yapıyolarrr yaaa,bi an mt'de yaşadıklarımm bi film şeridi gibi gözümün önünden geçtiii:cherry:

iso bu anemon85 nickide sana mı ait? aynı resmi gördüm de bir ara...
2 farklı kullanıcı açmak yasak sanırım :p yönetime sesleniyorum :p

mali bana aittide yönetime rica edip eski kullanıcı nickime dönmek istedimm saolsun kırmadılar:pama aynı resmi o nickte görmüş olman imkansızz:)

doğru sölüosun aynı resim deildi ama senin bi resmin vardı siyah bi kazakla sanırım :p
resimdeki diğer bayanı çıkaramadım?

ama yanii ben böle şaka görmedim benim siteye üye olmam tam 3-4 gün sonra onaylıorum 15 dk sonra tekrar deneyin dio artık pes edicektim ama site cok hosuma gitti bide 1-2tane konum yazıya engellenmişti görünce çok şaşırmadım ama korktum :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar