Sahurcular ve Gece Kuşları!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam gıtar calarım.bas ve davulda var bıraz.bı zamanlarda baglama calmıstım.hala cat pat calabılıyom baglamayı.orta halli bisi iste.

ben varım lespaul, aslında yatıcaktım baktım saat geç olmuş sahuru bekliyim dedim bari...

selam yavuz, iyi yapmışsın yaw.
ben de yarın ehliyet sınavına gircem. avatarımı değiştireyim diye tekrar açtım bilgisayarı ama beceremedim :pale:
nasıl yapılcanı bilen var mı? resmimi upload ettim ama koyamıyorum buraya!

Sınavda başarılar, kolay gelsin sana. resim için, size ını küçülttünmü 125x125 olması gerekiyo

resmimi küçülttüm aslında, boyutları uygun. ama url yi nasıl girceğimi bilmiyorum. url yi yazarken başına ve sonuna bişey eklemek gerekiyo mu? profil den avatar yükle yi seçiorum olmuyo.

en yukarda üye ol varya oraya tıkla, ordan bilgilerimi değiştire tıkla, orda en aşağıda avatar paneli var ordan kendi avatarınızı yuleyin var yada gözat var orayı şeçip dosyanı şeç. url fln girme yok yani. bide boyle dene...

aa oldu walla, çok saol yavuz :)
ya bu arada bizden başka konuşan yok burda :pr: :pr:

evet iyi olmuş avatar. boylece yuzunude gormüş olduk. Bu arada harbiden kimse yazmıyo bişeyler. Forumda durgun saatler :)

saolasın :bounce:
bak ne güzel, bize ait bi topic var :mrgreen: :pr: !

hoop hop, ben burdayım..ama ders çalışıyorum :((( bide sinirleri alınmış dişlerim agrıyo ki ne agrı anlatamam, bi de sigaram bitmek üzere..bide uykum var acaayip!!!!

hocam kolay gelsin.. topic e ortak çıktı, 3 kişi olduk, hadi bakalım :)
ne çalışıyosun? ehliyet mi yoksa normal ders falan mı?
kolay gelsin sana, sigaranı idareli iç.

sorma hafız yauu.. hem motor ki ben bu donem komple alıyorum ehliyeti A2+C+D... hemde hatunun proje ödevi var,onunla alakadar olyoruz.ders çalışırken çok içiliyo bu sigara... derdi çok yani bu saatte.motorumu satmasaydım evime 3 dk. mesafede 24 saat açık bi tükan var ama yürüme gitmek zor oluyo ba..o kadar motora bin bin... arabayı da zor geliyoo!!! S.O.S......

işin zor walla bu saatte. kolay gelsin hocam. o kadar ehliyeti napcan ya? :)
okul bölüm neresi hocam senin?

ben turizm bitirdim.. güzel sanatlara hazırlanıyorum, birde eş durumundan mimarlık okuyorum :queen: hoş bu saatten sonra tekrar okusam noolcak ama ögrencilik güzel...hele ki onca yıl ara verdıkten sonra. sen naapıyosun?

hehehe süper :cherry:
ben de eş durumunda mimarlık okuyorum. kolay gelsin hacım bize :cherry:
kendim de makina müh. okuyorum. hem mimarlık hem makina zor oluo bea :cherry:

valla kolay gelsin :)
ben şimdi 1 saatlik bi uykuya dalıyorum..eger burda olursan ben tam 6:15 civarı dewam ederiz... :santa: :wiinkk:

ben de çıkıyoru. sonra tekrar görüşürüz.
herkese iyi geceler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar