Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam yavuz, iyi yapmışsın yaw.
ben de yarın ehliyet sınavına gircem. avatarımı değiştireyim diye tekrar açtım bilgisayarı ama beceremedim ale:
nasıl yapılcanı bilen var mı? resmimi upload ettim ama koyamıyorum buraya!
resmimi küçülttüm aslında, boyutları uygun. ama url yi nasıl girceğimi bilmiyorum. url yi yazarken başına ve sonuna bişey eklemek gerekiyo mu? profil den avatar yükle yi seçiorum olmuyo.
en yukarda üye ol varya oraya tıkla, ordan bilgilerimi değiştire tıkla, orda en aşağıda avatar paneli var ordan kendi avatarınızı yuleyin var yada gözat var orayı şeçip dosyanı şeç. url fln girme yok yani. bide boyle dene...
hoop hop, ben burdayım..ama ders çalışıyorum (( bide sinirleri alınmış dişlerim agrıyo ki ne agrı anlatamam, bi de sigaram bitmek üzere..bide uykum var acaayip!!!!
hocam kolay gelsin.. topic e ortak çıktı, 3 kişi olduk, hadi bakalım
ne çalışıyosun? ehliyet mi yoksa normal ders falan mı?
kolay gelsin sana, sigaranı idareli iç.
sorma hafız yauu.. hem motor ki ben bu donem komple alıyorum ehliyeti A2+C+D... hemde hatunun proje ödevi var,onunla alakadar olyoruz.ders çalışırken çok içiliyo bu sigara... derdi çok yani bu saatte.motorumu satmasaydım evime 3 dk. mesafede 24 saat açık bi tükan var ama yürüme gitmek zor oluyo ba..o kadar motora bin bin... arabayı da zor geliyoo!!! S.O.S......
ben turizm bitirdim.. güzel sanatlara hazırlanıyorum, birde eş durumundan mimarlık okuyorum :queen: hoş bu saatten sonra tekrar okusam noolcak ama ögrencilik güzel...hele ki onca yıl ara verdıkten sonra. sen naapıyosun?
hehehe süper :cherry:
ben de eş durumunda mimarlık okuyorum. kolay gelsin hacım bize :cherry:
kendim de makina müh. okuyorum. hem mimarlık hem makina zor oluo bea :cherry: