Sahtekarlık Dosyası

direkt dikiz aynaları ele veriyo zaten hemen anladım çinli dikiz aynası onlar yamaha o tip ayna kullanmaz benim eski scooter daki gibi aynı:)

BU fiyata alınamıyacağı bu motorun belli zaten.çocukta ona göre fiyat vermiş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dikiz aynası bir derece,beğendip kafana yatmışsa dikiz aynası falan görmezsin, ayna yenilemek kolay. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 ----------

BU fiyata alınamıyacağı bu motorun belli zaten.çocukta ona göre fiyat vermiş

Çok doğru tespit, kandırma noktası da fiyatı ve Lada Samara ihtiyacı:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------

2. sahibinden.com'u uyarı mesajını atım,bakalım jeton düşecek mi:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------

3.mesajı da atıyorum linkle beraber:p

Oha ramzey bire bir kopyasını yapış motorun. Aynen kopya direk netten resimlerine baktım gözle görülür bi fark yok granajlarda. :mrgreen:

4. ağır mesajı yazdım,bilmiyorum ne kadar duyarlılar bu işe,yoksa boşu boşuna milletin vaktini ve yol masrafını almakla suç işlemiş olacaklar,linki de attım burada bir sahibinden.com yetkilisinden gerekli açıklama bekliyoruz :rendeer:

4. ağır mesajı yazdım,bilmiyorum ne kadar duyarlılar bu işe,yoksa boşu boşuna milletin vaktini ve yol masrafını almakla suç işlemiş olacaklar,linki de attım burada bir sahibinden.com yetkilisinden gerekli açıklama bekliyoruz :rendeer:

boşuna bekleme hoca. adamların pek umursayacağını sanmıyorum...:silent:

düpedüz çakma bu yav :mrgreen: diğer ilanlar incelendiğinde motor ele veriyor kendini...:farao::farao:

sahibinden.com da ben çok ilan şikayet ettim birçoğuda motosiklettli, 2007 motora 2008 yazanı bile şikayet ettim ilanını sildiler =)

İlanın yeri değişmiş olabilir mi?marka olarak truvada,ilanadad"6600 km de 2006 model çiziksiz truva markadır" diye bir ibare var.

Ilan düzeltilmiş.
Motor modeli değiştirilip ilana Truva yazılmış. :wiinkk:

adam yanlıs ilan vermiş olabılır eger tlf.acıp arkdasım bu yamaha mı dedeıgnde evet yamaha dıyosa o zaman sahtekar dır bı resımle sahtekar demek agır oluyo bıraz:cat:

Millet olarak pek iyimseriz ya:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar