Sahte kask,eldiven,aksesuar varmıdır?

Katılım
28 Kas 2013
Mesajlar
10
Arkadaşlar ekipmanlarımı tamamlama aşamasındayken,farklı sitelerde çok bariz fiyat farklarıyla karşılaşıyorum. Örneğin 560 liralık bir kask diğer sitede450 lira,ve kapıda ödeme garanti yani. Sizce bunun sebebi nedendir,depoda kalan eski ürünler olabilir mi? Veya bu işede sahtecilik karışmış olabilir mi? Konuyu bulamadım sitede o yüzden açtım,bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim :)
 
Katılım
8 Ağu 2013
Mesajlar
631
Eldivenin, montun falan var da kaskta denk gelmedim.. Mağazada da lacoste var pazarda da lacoste var, öyle düşün giyim tarafındaki muhabbeti de kask olayına "yok artık" derim..
 
Katılım
30 Ara 2012
Mesajlar
517
Yok arkadaşlar bu sektörde.Adam sahtesini yapmaya kalksa zaten kendi markasını yaratıp yapar.
 
Katılım
15 Nis 2012
Mesajlar
2,782
Serbest piyasa.Biri sadece kâr yapar,biri kârdan kâr yapar,biri de kârdan kâr yapıp üstüne kâr koyar.
 
Katılım
21 Şub 2013
Mesajlar
250
Kasklarda kullanılan materyallerin ömrü olduğu için 2-3 sezon öncesine ait bir ürünü çok daha uygun fiyata bulmak mümkün.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst