Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[SAHTE HABER] site üyesi FOGLAMP51 kazada hayatını kaybetti..son dakika
Allah rahmet eylesin ....ailesine ulaşabileceğimiz bi telefon varmı...arayalım hem cenazeyede katılmak isteyen arkadaşlar olabilir...kaza tam olarak hangi ilde ve nerde oldu acaba
kendisine rahmet, yakınlarına yüce allah'dan sabr-ı cemil niyaz ediyorum, hepimiz çok üzülüyoruz şüphesiz bu tür haberlerle, ama mademki motorcuyuz her zaman dikkat, her zaman dikkat, her zaman dikkat, ne olur kaç paralık dikkatimiz kaldığını hiç unutmayalım ve dikkat sermayemiz tükendiğinde ise neresi olursa olsun, motorumuzu kenara çekip üstünden inelim, inşaallah son haber olur ne diyelim, yüce allah gani gani rahmet eylesin...amin...
kardeşimiz nur içinde yatsın yeri mekanı cennet olsun çok üzücü ailesine sabır metanet diliyorum ! mesaj attım ama tel .kapalı galiba sizde sms atın arkadaşlar birde dualarımızı eksik etmeyelim.....arkadaşlar biraz daha düşünmeye ve birlik beraberliğe ve bir şeyler yapmaya davet ediyorum herkezi....