[SAHTE HABER] site üyesi FOGLAMP51 kazada hayatını kaybetti..son dakika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Moderatör (BBRR)
Allah rahmet eylesin ....ailesine ulaşabileceğimiz bi telefon varmı...arayalım hem cenazeyede katılmak isteyen arkadaşlar olabilir...kaza tam olarak hangi ilde ve nerde oldu acaba

ALLAH rahmet eylesin...Üzücü haber ailesine baş sağlığı dilerim.ALLAH sevdiklerine sabır versin...:pale: .::LÜTFEN DAHA DİKKATLİ OLALIM::.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin :salut:

Belki hepbirlikte evine gidip bir başsağlığı dileriz, hangi ildesiniz ?

Hay Allahım ya çok kötü oldum :salut:

başın sağolsun.

bu arada rahmetlinin eski mesajlarına baktım

600 cc lik motor tavsiyesi istemiş. bir kaç arkadaş " tecrüben yoksa alma, dikkat et" demiş ama kendisi cevap vermemiş.

tecrübelimiydi merak ettim. eğer tecrübeli değilse aynı durumda bir genç arkadaş daha vardı. bir uyaralım

Forumdan Uzaklaştırıldı
moderatör arkadaşım kaza niğdede oldu.şuan ailesi yasta ama kardeşinin telefonu açık..kardeşide konuşamaz ama telini veriyim..msj çekersenizzz.05376410640

geçmiş olsun ALLAH geride kalanlara sabır versin:salut:

arkadaş vallaha gözlerim doldu.başımız şağolsun:(

kendisine rahmet, yakınlarına yüce allah'dan sabr-ı cemil niyaz ediyorum, hepimiz çok üzülüyoruz şüphesiz bu tür haberlerle, ama mademki motorcuyuz her zaman dikkat, her zaman dikkat, her zaman dikkat, ne olur kaç paralık dikkatimiz kaldığını hiç unutmayalım ve dikkat sermayemiz tükendiğinde ise neresi olursa olsun, motorumuzu kenara çekip üstünden inelim, inşaallah son haber olur ne diyelim, yüce allah gani gani rahmet eylesin...amin...

kardeşimiz nur içinde yatsın yeri mekanı cennet olsun çok üzücü ailesine sabır metanet diliyorum ! mesaj attım ama tel .kapalı galiba sizde sms atın arkadaşlar birde dualarımızı eksik etmeyelim.....arkadaşlar biraz daha düşünmeye ve birlik beraberliğe ve bir şeyler yapmaya davet ediyorum herkezi....

Allah rahmet eylesin
yakınlarına sabır diliyorum
Arkadaşlar dikkatli olun...

çok üzücü bir haber.okurken tüylerim diken diken oldu. ailesine ve sevdiklerine allah sabırlar versin.

Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabr-ı celil diliyorum.Ne olur biraz yavaş ve daha dikkatli olalım.

yav noluyor yav valla cok kotu oldum Allah rahmet eylesin Allahsevenlerine sabır versin:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Birader ben bu işi pek anlamadım.

Arkadaşınla beraber dün motor yıkadınız

Sonra o çıktı, 1 saat sonra tel ile ölüm haberi geldi. ( Niğdede ölmüş )

Sonra sen bugün hiç bir şey olmamış gibi gayet normal bi mesaj attın siteye ama akşam 17:00 gibi birden üzüntü çöktü ve bu başlığı açtın ?

Sen şu işi bir daha anlatsana !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar