Sahip Olduğu ile Mutlu Olamayanlara Ithafen :)

Sarı Mehmet ağabeyime yüreğimin en derin köşesinden selamlarımı, hürmetlerimi, sevgilerimi gönderiyorum. Bu kilo ile ( boy 180, kg 115 ) atmışından sonra, son iki yılda birisi bypass açık kalp
operasyonu olmak üzere 3 büyük ameliyat geçirince hard enduro gibi ağır bir spor için sanırım endişemi
mazur görürsünüz. Bu ara 25 ile 60 yaş arasında geçidiğim diğer 3 büyük ameliyattan hiç söz etmiyorum.
Birde 27 senedir tansiyon şeker kalp gibi dünyanın en tatlı problemleriyle bazen grekoromen, bazen
serbest stilde güreşince insan ister istemez sahnede değil seyircilerin arasında olmayi tercih ediyor.
En azından şimdilik ( hayalimdeki ağırlık 85 kilo ) 4 mevsim ama asfaltta motora devam. { Seni gidi tatlı su motorcusu } dediğinizi duyar gibi gibiyim. Kulaklarımı tıkamıştım zaten . Mud milletin seninle derdi ne ola ki? Senin özgürlüğünle ne alıp veremiyorlar? Toplum birilerinin yuvasını yıkmak
pardon yanlış oldu , yuvasını yapmak için niye bu kadar gayret eder ki? Rüzgarların, meltemlerin her
zaman yüzlerinizi tatlı tatlı öpmesi dilekleriyle.

Sarı Mehmet ağabeyime yüreğimin en derin köşesinden selamlarımı, hürmetlerimi, sevgilerimi gönderiyorum. Bu kilo ile ( boy 180, kg 115 ) atmışından sonra, son iki yılda birisi bypass açık kalp
operasyonu olmak üzere 3 büyük ameliyat geçirince hard enduro gibi ağır bir spor için sanırım endişemi
mazur görürsünüz. Bu ara 25 ile 60 yaş arasında geçidiğim diğer 3 büyük ameliyattan hiç söz etmiyorum.
Birde 27 senedir tansiyon şeker kalp gibi dünyanın en tatlı problemleriyle bazen grekoromen, bazen
serbest stilde güreşince insan ister istemez sahnede değil seyircilerin arasında olmayi tercih ediyor.
En azından şimdilik ( hayalimdeki ağırlık 85 kilo ) 4 mevsim ama asfaltta motora devam. { Seni gidi tatlı su motorcusu } dediğinizi duyar gibi gibiyim. Kulaklarımı tıkamıştım zaten . Mud milletin seninle derdi ne ola ki? Senin özgürlüğünle ne alıp veremiyorlar? Toplum birilerinin yuvasını yıkmak
pardon yanlış oldu , yuvasını yapmak için niye bu kadar gayret eder ki? Rüzgarların, meltemlerin her
zaman yüzlerinizi tatlı tatlı öpmesi dilekleriyle.

Abi öncelikle Allah yardımcın olsun umarım bir nebze daha sağlıklı devam edersin hayatına bundan sonra.

Benim özgürlüğüme gelince, kons abi arkandayım ! :mrgreen:
ENDURO'CU RUHLARA ZINCIR pardon alyans VURULAMAZ ! :queen:

Beni de 11 yaşımda sarmıştı bu motosiklet olayı fotoğraftaki motosiklet ile başlamıştım 11 yaşımda
MvRQv1.jpg
[/url][/IMG]

URL: https://hizliresim.com/MvRQv1

2002 model benimle aynı yaşta :) Bakımsız ve eski oluşunun yanında ön frenin olmaması gibi eksiklikleri var tabi ama çok güzel zaman geçirdim hatta birara arazi denilirmi bilmem ama ciddi bozuk dağ başında toprak bir yolda 40-50 gibi hızlarda(arazi için o motosiklet ile bence çok yüksek bir hız) giderken virajlarda yanlayarak döndüğümü bilirim ama sürerken yüreğim ağzıma gelmişti ve indiğimde elim ayağım titriyodu :) bende motosiklet almak için pek imkan yok şimdiden dişimden tırnağımdan arttırıp tatillerimde işte çalışırsam falan en az 3-4 yıl sürer ama işte bu gaz kolunu çevirebildiğime şükür ediyorum açıkcası. Belki ilerde işimi elime aldığımda ilk iş alırım birşeyler belki ama o zamana kim öle kim kala :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar