Şahin görünümlü tiger :)

sorun sesin alcak veya yuksek olması değil o soukta adam sıfır koruma he be adam kafanı korumayı gectim bari o soukta üşümiyeyim diye kask takar.hem zaten motorsikletlere ses düzeneği takılmaz motorrun doğasına aykırı bikere.motorun sesi en güzel müzik değilmi :cat:
Aynen katılıyorum :cat:

Ne var ki, halk arasında öylelerine ; "Kırocuk" diyoruz...
İlk yazdığım mesajda söylemek istedim şey buydu ancak aramızdan böyle birisi çıkabilir,kırmayayım diye söylemedim ama aynı şekilde düşünüyorum.:cat:

Oh be rahatladım :queen::queen::queen:

Çok ayıp etmişsin....
Böyle durumlar için insan yanında bi pürmüz(tüp gazla çalışan basınçlı alev püskürten bir araç) bulunudurur. E böyle bi şahsiyetin sigarasını çakmakla yakacak değilsin herhalde.

Çok ayıp etmişsin....
Böyle durumlar için insan yanında bi pürmüz(tüp gazla çalışan basınçlı alev püskürten bir araç) bulunudurur. E böyle bi şahsiyetin sigarasını çakmakla yakacak değilsin herhalde.

::xs06:::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sabah e-5 k.çekmece durakta otobüs bekliyorum işe gidicem.uzaklarda bi ses müzik sesi gibim bişi:p birbaktım iki tekerlekli diskoteke bürünmüş bir kanuni tiger geliyor:)adamda ne kask ne mont sıfır koruma.motor sesiyle müziin sesi birbirine karsımıs igrenc bi ses:queen:neyse adam önümde durdu gayet babacan bi tavırla:
-gözüm ateşin varmı
-yok abi sigara kullanmıyorum:queen:
adam yandaki adamdan ateşini aldı sigarasını yaktı azında sigarayla yola devam :queen::queen: benim ağzım acık adamı izliyorum.bune yaaa:pr:
biz nezman akıllanıcaz bakalım hadi hayırlısı:salut:

ılımlı yaklaşmayı denedin mi?
yoksa ön yargı esaslarına dayandıktan sonramı bunları sarf ettin?
adam ateş sorunca sende gayet normal bir şekilde kask veya diğer korumaları sorabilir olayı özetleyebilirdin. denedin mi arkadaşım?

Ya ben bunlara guluom haha :D arkadasım taksana kulagına woltmenını İPOD unu dınle ıste ona ne geregı var haha :queen::queen::queen::queen:

ılımlı yaklaşmayı denedin mi?
yoksa ön yargı esaslarına dayandıktan sonramı bunları sarf ettin?
adam ateş sorunca sende gayet normal bir şekilde kask veya diğer korumaları sorabilir olayı özetleyebilirdin. denedin mi arkadaşım?

bu gibi olayları hep biyerlerden duyarız veya okuruz boyle bi olaya canlı olarak ilk defa sahit oldum.on yargıyla yaklasılmıcak bi tarafı yok olayın e-5 e bu sekilde cıkmanın ne gibi izahı olabilir.ben ilk defa sigara içerken motor kullanan birini gordum ben adama ne diyim bunların yanlıs olduunu adam bilmiyormu.

bu gibi olayları hep biyerlerden duyarız veya okuruz boyle bi olaya canlı olarak ilk defa sahit oldum.on yargıyla yaklasılmıcak bi tarafı yok olayın e-5 e bu sekilde cıkmanın ne gibi izahı olabilir.ben ilk defa sigara içerken motor kullanan birini gordum ben adama ne diyim bunların yanlıs olduunu adam bilmiyormu.

bu ve bunun gibi adamların yanlış yolda gittiğini bilmiomuş gibi yapmayalım.
hayır yaşadım ordan biliorum.
kaskın bir süs olduğunu düşünüp ve o şekilde öğrenen arkadaşlar var. var yani.
tabi baktın adam motoruna böyle davranıo, ben desem de deişmicek die umursamadın. normaldir bende gülüorum:)
ama denemediniz.

ehe çok keyifli oluyo ama iki teker üstünde tüttüre tüttüre tren gibi :p

bence bu arkadaş aşmış olayı kafasında bıtırmıs bı cok seyı...motorda müzik,sigara yakında motorun üstünde rakıda içmeye başlar bence bu arkadaş..hem mantıklı içincede üşümez böylelikle kask ve mont gibi bi sorunda kalmaz ortada..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar