Şahin görünümlü tiger :)

sabah e-5 k.çekmece durakta otobüs bekliyorum işe gidicem.uzaklarda bi ses müzik sesi gibim bişi:p birbaktım iki tekerlekli diskoteke bürünmüş bir kanuni tiger geliyor:)adamda ne kask ne mont sıfır koruma.motor sesiyle müziin sesi birbirine karsımıs igrenc bi ses:queen:neyse adam önümde durdu gayet babacan bi tavırla:
-gözüm ateşin varmı
-yok abi sigara kullanmıyorum:queen:
adam yandaki adamdan ateşini aldı sigarasını yaktı azında sigarayla yola devam :queen::queen: benim ağzım acık adamı izliyorum.bune yaaa:pr:
biz nezman akıllanıcaz bakalım hadi hayırlısı:salut:

Eğer bu şekilde motoruna SONRADAN bir sistem kuran arkadaşlar varsa onlardan çok özür dileyerek bir yorum yapacağım...
Bu şekilde olan motorlardan hep nefret etmişimdir.Motor bu ya ne teyp koyuyorsun ki sen buna:mrgreen:Bilmiyorum ama bana her zaman garip gelmiştir motorda teyp olması bangır bangır çalması :mrgreen:Kendini göstermek isteğinden başka birşey değil bence bu...İlla müzik dinleyeceksen kulaklık tak dinle ama en iisi hiç dinlememek çünkü dikkat dağıtabilir(motorda)...Ama tek kulaklık takıp dinleyebilirsin...Şimdi bana goldwing'de de teyp var falan filan demeyin çünkü o motorlar kendini aşmış motorlar...Araba gibi birşey bence goldwing,hava yastığı,klima falan...

:mrgreen: adam rahat takılıyo işte nolcak:)
o usta hatta en iyi motor kullanan o ( tabi kendince):) baksana ne kask var ne bişey diyosun bende yuhhh diyorum:mrgreen:
tabii gülünecek bir durum değil o ayrı ama artık o kadar arttıki böyle kullanıcılar insan diyecek laf bulammıyor...

:queen::queen::queen:

o abim aşmış artık işi.koruma kask falan o işlerin ustası olmuş artık kullanmıyor bence:p

işte böyle böyle kazalar olduğunda birileri birilerinin arkasından üzülüyor....
zaten trafikte motor kullanan karşıdaki tehlikeden korkuyo ve risk alıyo.. böyleleride riski arttırıyo...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkesin kendi zevkine kalmış olaylar bunlar :) Şahsen ben rahatsız olursam yanına gider sesini kısmasını söylerim. Ha eğer kısmıcam derse zaten o saatten sonra kask taksada fazla bişey değişmez :D

sorun sesin alcak veya yuksek olması değil o soukta adam sıfır koruma he be adam kafanı korumayı gectim bari o soukta üşümiyeyim diye kask takar.hem zaten motorsikletlere ses düzeneği takılmaz motorrun doğasına aykırı bikere.motorun sesi en güzel müzik değilmi :cat:

Ne var ki, halk arasında öylelerine ; "Kırocuk" diyoruz...

:mrgreen:

Herkesin kendi zevkine kalmış olaylar bunlar :) Şahsen ben rahatsız olursam yanına gider sesini kısmasını söylerim. Ha eğer kısmıcam derse zaten o saatten sonra kask taksada fazla bişey değişmez :D

napıcaksın adam müzik dinliyo diye dayakmı atacaksın?

bu kask koruma olayı büyük şehirlerde yıllardır var ve de ğerekli fakat küçük iç anadoluda son bir kaç yıldır oda polis ceza yazdıgından sadece kendine hayrı olmayan kask takılıyor polise ğöstermelik olarak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
napıcaksın adam müzik dinliyo diye dayakmı atacaksın?

Müzik dinliyor diye dayak atmak biraz geniş bir tabir :) Adam kulaklıklada müzik dinleyebilir, Ama dışarıyı rahatsız edici biçimde müzik dinliyorsa sonu kötü olur

bizde yıllarca kask ve koruma olmadan kullandık :pale:ve halende yok ama yazın kesin alacağım iyi bir kask ve elbise ne gerekiyorsa almaya calışacağım gecen yaz bir kask almıştım satıcı bana aman yüksek yere koyma düşerse kırılır diye öğüt de vermişti :queen::queen::queen:işte bulunduğumuz durum malesef bu

adamın kulaklarını öylebi çınlatıyosunuz ki artık müzik falan da duymaz şimdi ((((:)

Bu ve bunun gibi cahiller ;bizlerin her zaman dilinden
motosiklet kullanmaya başlayan arkadaşlarımıza kötü
örnek gösterilecek kişiler olarak söylenecektir.. :wiinkk:

bizde yıllarca kask ve koruma olmadan kullandık :pale:ve halende yok ama yazın kesin alacağım iyi bir kask ve elbise ne gerekiyorsa almaya calışacağım gecen yaz bir kask almıştım satıcı bana aman yüksek yere koyma düşerse kırılır diye öğüt de vermişti :queen::queen::queen:işte bulunduğumuz durum malesef bu

motoru aldın bari hiç olmassa kaskınıda alsaydın.en azından scorpio kask al bari idareten 60-70 ytl bişi kıs sezonu olduu için daha düşmüştr bile..sadece kazadan korunmak için değil ileride yediğimiz rüzgar yüzünden bircok sorun karsımza cıkabilir.bunuda düşünmek lazım.

jesse
adamın kulakları cınlasın ya eminim motorsiklet forum sayflarına takılmıyodur takılsa en boyle bi durumda olmazdı zaten.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar