Şafak Sezer var diye gittik!! Yanında Kenan Sofuoğlu verdiler!!!

Selam arkadaşlar.. İstanbul'lu arkadaslarımın bildigi gibi fuar için İstanbul'daydım. Cumartesi günü bizim kuzen ve arkadasları Kadir Çöpdemir'in programından yer ayırtmıslar. Stüdyoda izlemeye gittik! Şafak Sezer iyiydi de, bir de Kenan gelmesin mi :p

Buyrun fotografımız. Ben çok berbat bir haldeyim ama kusura bakmayın!! :pr:

Bu da Şafak Sezer!! Yalnız resimden sonra bana dediği laf çok hoşuma gitti.! :mrgreen:
"Hadi görüşürüz lan Japon!!" :queen:

Selam arkadaşlar.. İstanbul'lu arkadaslarımın bildigi gibi fuar için İstanbul'daydım. Cumartesi günü bizim kuzen ve arkadasları Kadir Çöpdemir'in programından yer ayırtmıslar. Stüdyoda izlemeye gittik! Şafak Sezer iyiydi de, bir de Kenan gelmesin mi :p

Kenan pazar günü fuarda izdiham içinde imza dağıtıyordu son gorduğumde, ondanoncede mutluhanda karsılastık vb. ama seninki ayrı bi şansına olmuş :D

en güzel geceni geçirmişin ne güzel fotoraflar hatıra işte şafak Sezer komik adam ya :mrgreen::mrgreen:

Lem seratt Emra Aydın çalarken ön taraftaki seyircilerin arasındaydım deme sakın:queen:

Capon güzeli sende sevimli veledsin...kanı kaynamış adamın sana...:p

Serhat valla sevdim bu lafı...Japon....Kalite.....

Hehe iyi ki Çinli dememiş...:p...Alim Allah...:)

Kenan pazar günü fuarda izdiham içinde imza dağıtıyordu son gorduğumde, ondanoncede mutluhanda karsılastık vb. ama seninki ayrı bi şansına olmuş :D

bende gittim kenan ordaydı herifler birbirini ezcek herifi görmek için nerdeyse biraz uğraşlar sonucu imzalı posterini aldım :bounce::queen::queen::bounce:

Serhat'cım sevimlisin.. Hüdaverdi gibi çıkmışsın.. :mrgreen:

serhatcım geldiğine değmiş..allah-tan davetime gelemedin bizim yemek bu kadar neşeli olmazdı senin için..allah gönlüne göre vermiş..sana hayırlı yolculuklar gözlerinden öperim hoşca kal

banada japon diolar :S dedemın dedesının dedesı tatarmış herhalde:p çakma japonum ben:p

iki tekerlek üstüne düşmüşsün.. hadi Gene iyisin Şeklini Yaptın Gözüm :D

GKN

len capon, seni sordum herkese fuarda gitti dediler:pale:
kısmet deilmiş el sıkışmak..

Serhat sen fuardamıydın :cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan
Abi 4 gündür fuardaydım görmedim geldiğini...
Ne ara geldin ne ara gittin :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar