Şafak Doğan Güneş

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
Askerlik maratonunun nihayet sonuna gelmiş bulunuyorum.:) Vatani görevimi bitirmenin gurur ve sevinci,arkadaşlardan ise ayrılmanın burukluğu içerisindeyim.:salut: Allah herkese sağ salim kazasız belasız bir şekilde bu günleri görmeyi nasip etsin. Gerçekten çok güzel bi duygu.:cat: Doğuda askerlik yapan arkadaşlara göre benim yaptığım askerlik askerlik değil ama sonuçta 444 gündür bu kıyafetlerin içerisinde evden uzakta bu günün gelmesini bekledim. Asla bitmeyecekmiş gibi gelsede bitiyomuş demekki. Darısı doğuda arazide,kar kış demeden sırtında onca yükle km.lerce yol kadederek mayına basma,kafasına kurşun yeme tehlikesi altında vatani görevini yerine getiren arkadaşlarımıza. :rendeer:

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bu gece uyuyamazsın sen şimdi :)

Hadi bakalım hoşgeldin tekrar :) Eski günlerimize dönebilecek miyiz vlad :p 460 gün değil mi neden senin ki 444 :cyclopsan

Aman neyse, hadi geçmiş olsun.. Darısı şafak sayan diğer askerlerimize... :rendeer:

Motorunu da aldın mı tamamdır bu iş :)

Hadi bakalım hoşgeldin tekrar :) Eski günlerimize dönebilecek miyiz vlad :p 460 gün değil mi neden senin ki 444 :cyclopsan

Aman neyse, hadi geçmiş olsun.. Darısı şafak sayan diğer askerlerimize... :rendeer:

Motorunu da aldın mı tamamdır bu iş :)

tubiş eğer izin kullanmamışsa doğrudur

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Hadi hayırlısı olsun vlad..
Hayırlısıyla bitirmişsin,dediğin gibi darısı diğer askerlerimizin başına.

Aramıza tekrar hoşgeldin,seni tekrar aramızda görmek güzel :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vaay aslanım bee cok severım askerlerı ben.

h.g. bakalım sivil hayata :rendeer:

babaçi şafak doğan güneş diyor yarın çıkıcak teskereye

Abi daha dün gittiğini hatırlıyorum ne çabuk geçiyo şu zaman yaaa:) Hayırlı olsun diyelim bari :)

hayırlı olsun arkadasım. kısmetse bende gidicem ertelet ertelet olmuyo:d inşallah bende o günleri görürüm hayırlısıyla...

Bi de askerdekine sor onu. :) En gıcık laftır bir askere söylenen :cherry:

ula 3-5 ay yaptın geldin bide bende yaptım diyosun...adam 444 gündür düdük makarnası diyor daaa...anla artık...:p

geçmiş olsun...güzel bir zamanda evine geldin...herşey gönlünce olsun...

Askerlik maratonunun nihayet sonuna gelmiş bulunuyorum.:) Vatani görevimi bitirmenin gurur ve sevinci,arkadaşlardan ise ayrılmanın burukluğu içerisindeyim.:salut: Allah herkese sağ salim kazasız belasız bir şekilde bu günleri görmeyi nasip etsin. Gerçekten çok güzel bi duygu.:cat: Doğuda askerlik yapan arkadaşlara göre benim yaptığım askerlik askerlik değil ama sonuçta 444 gündür bu kıyafetlerin içerisinde evden uzakta bu günün gelmesini bekledim. Asla bitmeyecekmiş gibi gelsede bitiyomuş demekki. Darısı doğuda arazide,kar kış demeden sırtında onca yükle km.lerce yol kadederek mayına basma,kafasına kurşun yeme tehlikesi altında vatani görevini yerine getiren arkadaşlarımıza. :rendeer:

hadi gözün aydı bizdaha yapacaz işşallah seneye sınavları bir versem :p

geçmiş olsun...sivil hatta başarılar...

cadı kazanına hoş geldin... toz pembe günler geride kaldı artık...:)

şaka bir yana bazen özlemiyorda değilim hani... aslında kıbrıstaki gibi olsa askerlik... her yıl bir hafta on gün askerlik yapıyorlardı.......

sabah ola hayır ola

motosiklet dünyasına yeniden başlayacaksın güzel günler senin olsun

allah hayırlı ugurlu etsın daha benım 2 sene var bı okul bıtsee ben de tez zaman gıdıcem ama hanım dıyor oglunla gıdersın dıye ımkanım olsa da gıtsem baba ogul ne sarar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar