Bende 4 yıl bır ılıskı yasadım, ıkı yıl falan sonra ulan olum senın kafana tukuruyım buyuk malmıssın ha dıyorum kendıme aklıma gelınce, su kıskanclık mevzuları sebebıyle butun kız arkadaslarımla muhabbetı kesmıstım. Butun gun beraberız dıye bı dunya erkek arkadasımla muhabbetımde bıtmıstı bulusamıyoduk falan, ayrılınca adlarını bıle unuttuydum. Kımsesız kalmak ne demektır anlamıstım. Malum aıleye anlatılmıyor hersey. Ha sımdılerde yaptıgım her seye pısman oluyorum. Omrun boyunca unutmuycaksın, alısıcaksın ama yıllar alıcak. Uzunca bır yol var onunde. Hıc kolay olmuycak ama gecınce lan ben neler yapmısım deyıp guluceksın kendıne. Bızzat yasadıgımdan bılıyorum. Bol bol kıtap oku, kendını alkole vur. Genel kulturunu gelıstırecek her turlu aktıvıte yap. Bol bol arkadaslarınla gez. Yenı kızlarla gez. Tarzına onem ver ıyı gorun. Ondan daha ıyılerını tanıycaksın, basta daha ıyısı yok yanılıyorum dıyebılırsınde var. Hemde hıc tahmın etmedıgın ınsanlar cıkıyor genelde boylelerı. Ben bunları yapamadım ama yap. Goruceksın daha kolay olucak. Gecer, her seyın ılacı zaman, dusunme bosver dıyenlerıde pek cıddıye alma. Soyledıklerı dogru, klıse falan ama dogru. Acın taze olunca dogrular bos gelıyor ınsana cokta umursama ınsanların dedıgını. Gıt bı yerlerde ıc, bagır avazın cıktıgı kadar(kımseyı rahatsız etmıycegın yerlerde). Asagı yukarı yasıtız, benım dusunmeye baya vaktım oldu bunalıma gırıp kendımı eve kapattıgımda.(henuz evden cıktıgımda soylenemez ama) Bu yasların gerı gelmıycegını unutma, kendını acıya bogmanın anlamı yok.