sadece A2 liler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bahadinli sana bi konuda katılıyom aslında. sadece a2 olursa daha iyi bir motorcu olabilir.çünkü bende b olsaydı senelerdir peder beyin arabasına binerdim kışın bol bol arabaya binerim yazın akşamlarıı gezmeye arabayla çıkarım karizma olur ama motor tecrübesi nasıl olacak.bu benm için geçerli.ama sadece a2 var senelerdir kullanıyom arabaya kışın en soğuğunda bile binmedim hep motorumla. ve tecrübe oluyo

abıcım biz biliyokta acıyok topıgı.....:bounce: :bounce:

gecen sene nısanda ehlıyet sınavındayım....30 kişyiz bı sınıfta...herkes 15 dakıka bıtırdı soruları...hayretle bana bakıolar..acaba bu cocuk ne yapmaya calısyo dıye....29 kişi sadece motor kısmından sınav oluyomus...yanı baaska ehlıyetlerı var +a2 alıyolar...ben dırek a2 aldıgım ıcın trafık saglık motor kısmından sınav oluyordum...bunu bılmıyolar tabı....duyunca hepsıde sasırdı....:bounce: :bounce:

sadece a2 ehlıyetın olması ayrı bisey yahu....mesela benım bıde b ehlıyetım olsaydı şirkette verecekler arabayı fırat şuraya git fırat buraya git...ondan sonra patron gelecek fırat hadı bi mardın yapak diyecek..yaw ne geregı var... :p

önce B vardı şimdi A2 de var. Ama En çok A2 ihtiyacım oldu.

motosikletın oldugu ıcın normaldır a2 ye ıhtıyac duyman abıcım :p :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar