Saçmalık Ötesi Tek Teker Gösterisi !

manyak bunlar yaw.motosikleti tek kişinin kullanacağını öğrenememişler daha:queen:

Birinin bunu onlara söylemesi lazım :queen: :queen:

wow nasıl yapıyorlar bunu ya araba giriyordu g......ine ::angry2:: ::stretche ::crying:: salak bunlar sonra ::stretche bişey oldu mu da ana baba ağlıyor harbi hıyar bunlar ama homonsuz ve yerli hahaha :mrgreen: :rendeer:

insanlar ara sıra saçmalıyorlar alıştık ama bu kadar da saçmalanmaz ki kardeşim :pr:
destekleyen arkadaşları da esefle kınıyorum :farao:

dishy canım paylaşım için teşekkürler :rendeer:

Son düzenleme:
vaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşş...
bu kadarına da pes yanii...
yahu bu photomontaj olmasın...!!!
valla insan inanamıyor beaaa....
yuhhhhhhhhhhhhhhhh söyleyecek laf cok ama ne diyelim...
yaaa bunlar biri belki de intihar ediyor da öteki kurtarmaya çalışıyor olmasın...
:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

4 teker fazla geldi arabadan vazgeçtik motora bindik. Şimdi de 2 teker fazla geliyor demek ki:p Yakında tek teker fazla gelirse napacaklar merak ediyorum.

İnsandaki bu az teker kompleksini anlamıyorum:p

Yaptıklarıı saçma ama saygı duyulanası bir sürüş bence:) Tek yumurta ikizleri gibi.:sağlı sollu birbirlerinin dengelerini nasıl orantılıyorlar yaw.Bence aşmışlar ama arabada iyi sıyırmış şasnlı veletler

:p saçma falan ama tek teker arifden bi tane daha klonladıktan sonra ancak böyle bir şey elde ederiz.Denge mükemmel ayarlanmış takdir ettim.Şahsen benim bi tarafım bunu yapmaya yemez...:silent: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar