Ben bunun konuyla alakasını anlayamadım yalnız. GMT+3 yerine GMT+2 kullanınca para piyasaları coşuyor, ihracatçılar bayram mı yapıyor? Uluslararası meseleler zaten hep saat farkı gözetilerek düzenleniyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:18 ----------
Zaten sabah erken kalkan herkes GMT+2'de de karanlıkta kalkıyordu, sabah soğuğu yiyordu. Şimdi en azından akşam biraz ışık görüyoruz. Ayrıca bu haliyle elektrik tasarrufu da sağlanıyor.
Şimdi bunları yazdım diye hükümet yanlısı olursam şaşırmam
http://m.t24.com.tr/haber/yaz-saati-uygulamasi-ihracati-da-vurdu,376320
Yukarda bir arkadasimiz detayli linki vermis okumani tavsiye ederim..
Ayrica artik gunduzleri 2 saat fazladan isik yakiyoruz.. birde hatirlatim aksam 6 da da hava karariyor ole aydinlikta falan eve gitmiyoruz..
Elektrige zerre faydasi falan yok..
Minicik cocuklar sabahin korunde ayazda okula gidiyor.. anne emin misin dogru ciktigimiza hala ay var gokyuzunde diyen bir cocugun olsaydi konuyu daha iyi anlardin... fakat yasamadan anlasilmiyor ...
Hukumet yanlisi veya degil sorun degil arkadasim, ben hayatta dogru olanin yanindayim akp de chp de mhp farketmez kim dogruyu yaptığına inanıyorsam arkasindayim.. her konuda herkes dogruyu yapamaz oldu ki hata var yahu bunu yanlis yaptik demeyi bilmek lazim..
Japonyada köprünün baglantisini yanlis yaptigi icin insanlarin ölmesi uzerine intihar eden bir zihniyetten sonra, ufacik hatasini kabullenmeyen hic kimseyi kabul etmiyorum..
Bu kim olursa karsisindayim..
Kime istihdam saglayip humanist kimseyi ayirmadan bir tutan turkiyeyi savunuyorsa son olanlara dur diyen kimse de sonuna kdr son damlasina kadar kanimin yayindayim..