Motosiklet Eğitmeni
Coq efendi , ben senin gözünün önündeki perdeyi kaldırmaya çalışırken sen beni körlükle suçluyosun.Senin gözünün önündeki perdeyi kaldırabilmek için , 2 dakikallığına bütün ideolojilerini bi kenara bırakıp biraz empati yapman lazım.Nasıl bir kafadasın belki anlıyabilirsin.Fransada yaşadığını farz ederek şu tabloyu bi gözünün önünde canlandırmanı istiyorum:
Farzedelim ki bundan 100 yıl sonra Fransa çok geri kalmış.Fakir bir ülke haline gelmiş.Müslümanlar da çok ileri gitmiş , bütün dünyayı onlar yönetiyo.Fransada halk asgari ücretle çalışıp karnını doyurma derdindeyken halk arasında büyük bir müslüman hayranlığı var.Öyle ki millet elinde tesbih , kafasında takke , suratında bi karış sakal , cübbeyle dolaşıyolar.Kadınlar da kara çarşaf giymeye başlamış.Müslüman olmadıkları halde müslümandan bi farkları yok.Birisi kalkıyo onların bu halini eleştiriyo.Kardeşim bu sizin kültürünüz değil , neden müslümanlara benzemeye çalışıyosunuz.Cübbeli biri de diyo ki ohoo kafaya bak.Gerikafalı mısın sen?Bu devirde senin kafanda insan kaldı mı?Bu Fransa 15-20 yılda çok ileri gidecek ancak senin gibilerin kafasında olan insanlar yüzünden ileri gidemiyoruz.
Şu anki Fransayı bu şekilde hayal edebiliyo musun?Kıyafet devrimi yapılmış , cübbe takke giymeyen hapse atılmış , kara çarşaf giymeyen kızlar okula alınmamış , üniversite kapılarından geri çevrilmiş , devlet kurumlarında işe alınmamış , kiliseye gittikleri gün olan pazar günü değil de müslümanların cuma namazına gittikleri gün olan Cuma günü resmi tatil yapılmış , dini liderleri olan Papa sürgüne yollanmış , liderlik kurumu yok edilmiş , alfabeleri değiştirilmiş ve arapça alfabeye geçilmiş.İnsanlar elinde tesbih , kafalarında takkeyle , bi karış sakalla dolaşıyolar.
Bunu hayal bile etmek baya zor bi durum.Tıpkı bundan 500 sene önce türklerin şu anki halini hayal etmenin zor olduğu gibi.Ancak sayenizde bu hayal gerçek oldu.Bi de bu durumun savunuculuğunu yapmayın lütfen.El insaf....
[yt]FETJS7mfXVQ[/yt]