Saat Kaç Ya..

kış saati uygulaması kalktı. işin kötü yanı, sabah kalkıyorsun gece hala devam ediyor. işe gidiyorsun gece bitmiyor.

Geçen sene damat, ekim 2018 de normal yaz saatine (gmt +2) döneceğimizi söyledi. Sonra kayınpeder geçen ay cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile bunu iptal etti. Kışın sabah karanlıkta yola çıkıp akşam karanlıkta eve dönmeye devam. Yeter ki hayranı olduğumuz Araplar ile aynı zamanda namaz kılalım.

Son düzenleme:
Geçen sene damat, ekim 2018 de normal yaz saatine (gmt +2) döneceğimizi söyledi. Sonra kayınpeder geçen ay cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile bunu iptal etti. Kışın sabah karanlıkta yola çıkıp akşam karanlıkta eve dönmeye devam. Yeter ki hayranı olduğumuz Araplar ile aynı zamanda namaz kılalım.

yarı arap olmama rağmen arap milletini hiç sevmiyorum. uzak durmakta fayda var.

Sabah erken vakit soğuk oluyor bir saat geç olsa iyi olurdu.En azından ısınırdı yer gök.Damad ne dedide gerçekleşti.Hadi biri beni şaşırtsın.Bunu yaptı desin.

Sabah erken vakit soğuk oluyor bir saat geç olsa iyi olurdu.En azından ısınırdı yer gök.Damad ne dedide gerçekleşti.Hadi biri beni şaşırtsın.Bunu yaptı desin.

böyle olunca sabah namazları daha geç kılınıyor. namazı kılıp, kahvaltı yapıp, işe gitmek mümkün.

öteki türlü olunca sabah namazı ile mesai saati arasında çok büyük bir boşluk oluyor.

başka bir geçerli sebebi de olabilir tabii, benimki sadece tahmin..

Bence daha fazla eleştirmeyelim keşke enerji bakanlığında kalıp , saatlerle oynasaydı :D
şükretmek lazım , beterin beteri var....

Lan saatten lut kavmine kadar indiniz ya..Pes anasnı.. :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hala başlık ikinci sayfaya geçmemiş

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Lan saatten lut kavmine kadar indiniz ya..Pes anasnı.. :mrgreen:

yav hacı mağara serin miydi onu söyle sen, adamı merakta bırakıyorsun hayret birşey.

edit: çaktırma bende 1 telefona bakıyorum, 2 bilgisayara bakıyorum, 3 duvarda analog saate bakıyorum, 4 buradayım :)

iyice içine ettiler ülkenin, milletin kimyasıyla oynuyorlar, hiç merak etmeyin yanlarına kar kalacak emin olun.

2 hafta sonra elime verirler 1 hk mp5, kızdığım insanları atış poligonuna çeviricem deeermişim.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ha gayret

Forumdan Uzaklaştırıldı
ha şöyle

sadede gel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar