Saat 10 da çıktık karadenize 5 te geldık evimize

Bu gün şöyle kısa bır gezi yapalım bırde yenı aldığım mondıal halıs mulis çin malı motosıkletımın rodajını tamamlayayım dıye uzandık ormanların içinden sahil seritlerınden marmaranın bitip karedenızın başladığı rumelı fenerı garıpçe derken geldık evimize gayet hoş bır gezı oldu moral olarak bana çok iyi geldı arkadaşım berke cok teşekkür ederım .Büyük oğlum furkanın yerını alan ortanca oğlum arda ya teşekkür ederım .iki gün önce kısa bır mesafeyı kasksız olarak benımle gelmıştı malesef gözüne kaçan capak yada toz doktora gıtmemıze vesıle olmuştu doktor bır kaç gün motosıklete bınmemelısın deyınce oğlum arda bastı feryadı doktorda şaşırdı oğlum ılac kullan gecıcek dedı oğlumda bağırıyo bananeeeeeeeeeeeben bınecem motoraaaaaaa deyınce doktorda daha cok şaşırdı emınım oğlum arda içinde bu gün moral oldu.

senin pıoneer ile gezilerine alışmıştık... 1 sene kadar bende kullanmıştım pıoneer çok sağlam motoru ve şanzumanı vardı... vibrasyon çok aşıırı idi... mondial ilede uzun yıllar sorunsuz kmler yaparsın inşallah... benim çocuk 4 yaşında onu bile şuan motordan indiremiyorum 8-10 yaşına gelince ne yapacağım bilinmez...

senin pıoneer ile gezilerine alışmıştık... 1 sene kadar bende kullanmıştım pıoneer çok sağlam motoru ve şanzumanı vardı... vibrasyon çok aşıırı idi... mondial ilede uzun yıllar sorunsuz kmler yaparsın inşallah... benim çocuk 4 yaşında onu bile şuan motordan indiremiyorum 8-10 yaşına gelince ne yapacağım bilinmez...
Dostum teşekkür ederım evet pıonner cok sağlamdı 4 sene dolu dolu kullandım inşallah buda şansımıza ıyı cıkar aldım dıye söylemıyorum ama bu sefer mondi işi sağlam tutmuş model oldukça hoşuma gıttı rodajda olmasına rahmen performansı gayet ıyı işçilikte ıyı bakalım kısmetımıze ne çıkar

iyi günlerde kullanın motosikletinizi....görüşmek dileğiyle..

iyi günlerde kullanın motosikletinizi....görüşmek dileğiyle..
teşekkür ederım inşallah hep bırlıkte gezmek nasıp olur öncesınde yalova motosıklet festıvalıne gelmek nasıp olur ınşallah orda bol muhabbet ile güzel vakıt gecırırız

Güzel bi gezi yapmışsınızmotosikletle zevk alınacak en güzel yerleri gezmişsiniz devamını dilerim. motosikletiniz hayırlı olsun çok can yakar :)=

Sinan abi Teşekür Ediyorum sana ve arda ya güzel bir gündü vakitte iyi geçti :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:38 ----------

Bendeki Resimlerde bunlar

Son düzenleme:
senın telefonda fotoğraf makınası gıbı kardeşim :cat:

Süpersiniz. Yeni motor hayırlı olsun. Haber imiz olsaydıda beraber dolaşsaydık . Her zaman gittiğim ve doyamadığım yerlerdir.

tekerine sağlık usta,birazda Anadolu yakasına sür şu motosikletlerini memleket görsün :)
rodaj bittimi bari.
vay benim kanka yine yollarda yürü be Arda kim tutar seni ( belki Ugur :) )

yarın öglen gibi Kerpe,Adapazarı taraflarına sürmeyi düşünüyorum ikitekeri,erken kalkarsam tabi :)

Yeni motorun hayırlı olsun usta..
Allah belasız kazasız kilometreler nasip etsin inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar