Dostum bu anlayıp anlamama ile ilgili bir durum değilki enduro seven adama ss satamazsın ss satanada enduroyu beğendiremrzsin bu kişinin kendi tercihidir. Ducati hypermotard veya ktm790 düşünmüyor değilim ama 1000lik hondanın bile bakım maliyetini yedek parçasını düşünürken ducatiyi ktmyi düşünemiyorum
İşin esprisindeyim.
Ama yine de eğer biri bana gelip bu ülke de kullanılacak "en mantikli" motor sınıfı hangisi derse sırasıyla birlikte -Supermoto -Enduro -Adv derim net.
Bu ülkenin değil sokakları, değil caddeleri, otobanları, pistleri bile neredeyse supersuport için uygun değil.
Koskoca ülkede "Bak işte bu güzergahın yolu cidden güzel/düzgün diyebilecegin yol bir elin parmağını geçmez, ara sokaklarda ve caddelerde istediği asfalt makinasını alıp gelsin her hangi bir vatandaş, benim altımda enduro/cross varken caddede benden daha hızlı ve seri gidebilirse eyvallah, sensin derim.
Racin makinalar ile bizim ülke şartlarında bırak gaz açmayı, delikten çukurdan kaçmaya çalışmak yüzünden, önüne bakacak fırsat bulamiyor insan.
Benim alay etme sebebim, insan kendine bu işkenceyi neden yapar ? Enteresan.
Zevkler renkler demesin kimse, benim gordugum bi zevk renk yok, safî işkence, safî eziyet var