S1000R tanıtım videosuna Vespalı cevap

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
BMW'nin yeni yarış motoru S1000RR için çektiği, rüzgardan hızlı motosiklet haberi ile yayınlanan tanıtım videosuna Vespa ile komik cevap geldi. Reklamda üzerinde yemek takımları ve çatal bıçakların bulunduğu uzun yemek masasının örtüsünü masanın üzerinden çeken motosikletin hızı ve kalkış gücüne vurgu yapılıyordu, bu reklam ile alay eden iki kafadar Vespa marka scooter ile benzer bir video çekti.

[yt]Eh1wnZrSVq8[/yt]
http://www.youtube.com/watch?v=Eh1wnZrSVq8

Orjinal BMW S1000RR Tanıtım Haberi ve Videosu

Rüzgardan hızlı motosiklet!

Reklamda üzerinde yemek takımları ve çatal bıçakların bulunduğu uzun yemek masasının örtüsünü masanın üzerinden çeken motosikletin hızı ve kalkış gücüne vurgu yapılıyor.

Bu ilginç reklamda kullanılan motosiklet, 193 beygir gücüne sahip ve 2.9 saniyede 60 mil/saat (Yaklaşık 100 Km) hıza çıkabilen bir motosiklet.

Reklamda önce şovu gerçekleştirenlerden birinin bir denemesiyle başlayan masa örtüsü çekme şovu, daha sonra motosikletle gerçekleştiriliyor. Ani kalkış gücü ve hızıyla uzun yemek masasının üzerindeki yemek takımlarına zarar vermeden ve çatal bıçakları yerinden oynatmadan şovu gerçekleştiren motosiklet reklamı, inandırıcılığı konusunda motosiklet severler arasında da tartışmalara yol açtı.

[yt]-cM9S2AzU28[/yt]
http://www.youtube.com/watch?v=-cM9S2AzU28

Ekli dosyalar

• komikmotorvideosu.jpg
    komikmotorvideosu.jpg
    16.8 KB · Görüntüleme: 6,933
Çok eğlendim videoları izlerken yahu :)
Vespacılar BMW'yi müthiş Ti ye almışlar :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşin tekniğini yazmayım baştan dedim ama tutamadım:p İpin uzunluğunu 1-2 metre daha fazla bıraksa devrilen olmazdı.

Harika olmuş:)

Aynı reklamın bisikletlisini bekliyoruz şimdi:))

Son düzenleme:
Güzel olmuş :mrgreen:

Tabi motosiklet kareden çıktıktan sonra başkası tarafından ip çekilip video birleştirilmiş. :cherry:

süper makara olmuş ben de deneyeceğim bir ara :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:34 ----------

vespacıların örtüsü daha az kayan kumaşdan gibi görünüyor bmw naylon karışımlı kumaş gibi bence şike var bu işte

otel showlarinda kullandigimiz bi teknikte ortu ve masadaki tabak canak arasinda saydam (cam yada plastik) bir yuzey koymakti..

elemanlar turk gibi yaa..:mrgreen:

Bu iş bayıcağa benziyo ertesi günü biride çıkıp HD ile dener.
Biri daha çıkar suzuki ile dener bitmez bu iş.

Sondaki yazı süper. Welcome The Planet Vespa...

"Biz bunu yıllardır yapıyoruz haı neyin yaygarasını yapıyorsun?" der gibi :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:50 ----------

Sondaki yazı süper. Welcome The Planet Vespa...

"Biz bunu yıllardır yapıyoruz hacı neyin yaygarasını yapıyorsun?" der gibi :D

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
asıl BMW'ninkinde hile var. uzun masa versiyonunda motorla örtüyü çektiklerinde , tamam düşmemesi normal ama üzerindeki hiç bir nesnenin rüzgar yapacak kadar bile yerinden kıpırdamaması ne kadar gerçekçi? şişelerin 1 tanesi bile yerinden sallanmıyor. imkansız bir şey bu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar