S&t Kanuni Gt 250 R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun zamandan beri (yaklaşık 2 seneden beri) motor almayı düşünüyorum fakat kararsız kalmıştım derbi mi st mi diye sonra sakin kafayla düşündüğümde stnin daha mantıklı olduğu geldi aklıma...Sizden ricam acaba S&T KANUNİ GT250R Yİ test edebilecek arkadaşlarımız varsa bizim gibi motor alacakları bir aydınlatsınlar...
Şimdiden teşekkürler....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
icon_rolleyes.gif

arkadaşım bu konuyu sen hyosung gt250r'cılara sor hemen hemen aynı motor arda öle pek fark sanırım

Geçen bir motosiklet dergisinde test edilmişti ama benim eski makineden fazla farkı olacağını sanmıyorum.

hyosung gt 250r sahibi olmama rağmen s&t kanuni modelinide denedim.performans-yol tutuşu VS.. gibi başka bir fark göremedim.tamamiyle aynı.fakat son duyduklarıma göre s&t kanuni parçaları biraz daha kalitesizmiş.(sadece bir duyum) hyosung arasında hiç fark göremedim ben.kesici olduğunu sölediler ama bizzat denemedim ve kesici kesinlikle yok(bununla ilgili topic'de açmıştım) fakat anladığım kadarıyla ilk motorsikletin olacak.bana göre gt 250 r bir başlangıç motorsikleti değil.ciddi süratlere ulaşabiliyor ve kalıplı bir motorsiklet.163 kg kadarda ciddi bir ağırlığı var.ilk motorsikletin olacağı için virajlarda fln sana ciddi sorunlar yaşatabilir.özelliklede grenajlı olması senin için dezavantaj.her hangi bir düşme esnasında çizilen-kırılan ilk grenajlar oluyor.sana tavsiyem cbr 125-ybr125 tipinde bir motorsiklet.illa ki 250cc olsun istersen hyosung'un comet modelini tercih etmeni tavsiye ederim.grenajsız-daha rahat ve galiba daha hafif.

ilk motosikletim değil bunu nerden çıkardınız bilmiyorum 2 seneden beridir motor kullanıyorum artık büyütme zamanı...

ilk motosikletim değil bunu nerden çıkardınız bilmiyorum 2 seneden beridir motor kullanıyorum artık büyütme zamanı...

Uzun zamandan beri (yaklaşık 2 seneden beri) motor almayı düşünüyorum fakat kararsız kalmıştım derbi mi st mi diye sonra sakin kafayla düşündüğümde stnin daha mantıklı olduğu geldi aklıma...Sizden ricam acaba S&T KANUNİ GT250R Yİ test edebilecek arkadaşlarımız varsa bizim gibi motor alacakları bir aydınlatsınlar...
Şimdiden teşekkürler....
burdan çıkarmış olmasın:pr::pr:ulan ne tipler var ya:pr:2 senedir motor almayı düşünüyorum diyosun.senin motorun lduğunu nasıl anlıcak arkadaşımız slermisin:pr:

Bende baslıgı gorunce eh dedım en sonunda bırı test etmıs dedım ama bu Topıc de FOS çıktı....

sadece dağıtıcısı değişti aynı motor gt250r ile artık kuralkan getiriyor birde marka yerinde s&t kanuni yazıyo farkları bunlar

[/QUOTE]burdan çıkarmış olmasın:pr::pr:ulan ne tipler var ya:pr:2 senedir motor almayı düşünüyorum diyosun.senin motorun lduğunu nasıl anlıcak arkadaşımız slermisin:pr:[/QUOTE]

insanlıktan nasibini almamış bir yaratık 2 sene önceden motorum olduğunu birçok konuda bahsettim ve direk 30 bygri yakın bir makinaya bincek kadar zeki deiğilim...Biraz insan taklidi yapsan yeter sana merak etme...Amacın ortamı germekse özelden konuşalım konunun içine etme::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::

Şimdiden teşekkürler....

öncelikle merhabalar ben ankaradan 07.05.2008 tarihinde 4.44 motordan s&t kanuni gt250r
bir motor aldım,motoru aldığım gün arka yolcu ayağı kırıldı,ilk haftası FAR DÜĞMESİ bozuldu, İkinci Hafta motorun yanlarında bulunan STİCKERLAR kavlamaya başladı,üçüncü haftasında nersesinden geldiği tespit edilemeyen ve inanılmaz rahatsız edici ses gelmeye başladı ve benzin göstergesi tam manasıyla çalışmamaya başladı ve son olarakta KONYA SEYAHATİMDE KONYAYA 35 KM KALA YOLDA KALDIM..!!!
yetkili servis beni çekici ile aldı ve ne yazık ki BİR AYINI HENÜZ DOLDURMAMIŞ ARACIMIN MOTORU OLDUĞU GİBİ SÖKÜLDÜ..!!!!!
sökülme neticesinde MOTORUN KENDİNİ KİLİTLEDİĞİ KRANK KOLUNUN DEĞİŞECEĞİ VE BAZI PARÇALARINDA DEĞİŞEBİLECEĞİ SÖYLENDİĞİNDE ŞOK OLDUM...!!! VE MALESEF PARÇA GEREKTİĞİNDEN MOTORUMU KONYADA BIRAKARAK ANKARAYA DÖNMEK ZORUNDA KALDIM....
NETİCEDE BİR AYLIK SADECE BİR AYLIK MOTORUMUN AÇMADIĞI ARIZA KALMADI. motosikletim fabrikada yapılmak üzere istanbula gönderildi orada tam olarak 20 gün sonra motor aksamı tümüyle değişti ve motorumu fabrikada değişmiş olarak konyada yetkili servisinden teslim almaya gittim ve birde baktım ki motorun üstündeki bloklarda çizilmedik yer kalmamış ve aynı gün ankara ya yola koyuldum ve 150 km sonra yine aynı arızayı verdi şu anda motorum fabrikada ve 25 gündür arızası giderilmeye çalışılıyor aradığımda motorun arızası giderildiği ve bu seferde başka arıza çıktığından dolayı motorun bir süre daha fabrikada kalacağı söylendi.ben bu motorla hayatımı kazanan eşime ve çocuğuma bu motorla ekmek götüren bi işte çalışıyorum,durumum müsait olmadığı halde işime devam etmek için hergün 25 ytl verip motor kiralıyorum,neredeyse bütün maaşımı o motora veriyorum,elektrik-su-telefon-kiramı ödeyemez oldum,beni bu hallere düşürenleri allaha havale ediyorum.
BEN DÜŞÜP YANILDIM Bİ S&T KANUNİ 250 R ALDIM SAKIN AMA SAKIN SİZDE BENİM GİBİ YANILMAYIN...BENİM NE YAPMAM GEREKİYOR _?

öncelikle merhabalar ben ankaradan 07.05.2008 tarihinde 4.44 motordan s&t kanuni gt250r
bir motor aldım,motoru aldığım gün arka yolcu ayağı kırıldı,ilk haftası FAR DÜĞMESİ bozuldu, İkinci Hafta motorun yanlarında bulunan STİCKERLAR kavlamaya başladı,üçüncü haftasında nersesinden geldiği tespit edilemeyen ve inanılmaz rahatsız edici ses gelmeye başladı ve benzin göstergesi tam manasıyla çalışmamaya başladı ve son olarakta KONYA SEYAHATİMDE KONYAYA 35 KM KALA YOLDA KALDIM..!!!
yetkili servis beni çekici ile aldı ve ne yazık ki BİR AYINI HENÜZ DOLDURMAMIŞ ARACIMIN MOTORU OLDUĞU GİBİ SÖKÜLDÜ..!!!!!
sökülme neticesinde MOTORUN KENDİNİ KİLİTLEDİĞİ KRANK KOLUNUN DEĞİŞECEĞİ VE BAZI PARÇALARINDA DEĞİŞEBİLECEĞİ SÖYLENDİĞİNDE ŞOK OLDUM...!!! VE MALESEF PARÇA GEREKTİĞİNDEN MOTORUMU KONYADA BIRAKARAK ANKARAYA DÖNMEK ZORUNDA KALDIM....
NETİCEDE BİR AYLIK SADECE BİR AYLIK MOTORUMUN AÇMADIĞI ARIZA KALMADI. motosikletim fabrikada yapılmak üzere istanbula gönderildi orada tam olarak 20 gün sonra motor aksamı tümüyle değişti ve motorumu fabrikada değişmiş olarak konyada yetkili servisinden teslim almaya gittim ve birde baktım ki motorun üstündeki bloklarda çizilmedik yer kalmamış ve aynı gün ankara ya yola koyuldum ve 150 km sonra yine aynı arızayı verdi şu anda motorum fabrikada ve 25 gündür arızası giderilmeye çalışılıyor aradığımda motorun arızası giderildiği ve bu seferde başka arıza çıktığından dolayı motorun bir süre daha fabrikada kalacağı söylendi.ben bu motorla hayatımı kazanan eşime ve çocuğuma bu motorla ekmek götüren bi işte çalışıyorum,durumum müsait olmadığı halde işime devam etmek için hergün 25 ytl verip motor kiralıyorum,neredeyse bütün maaşımı o motora veriyorum,elektrik-su-telefon-kiramı ödeyemez oldum,beni bu hallere düşürenleri allaha havale ediyorum.
BEN DÜŞÜP YANILDIM Bİ S&T KANUNİ 250 R ALDIM SAKIN AMA SAKIN SİZDE BENİM GİBİ YANILMAYIN...BENİM NE YAPMAM GEREKİYOR _?

abi ben bu motordan almayı düşünüyordum bir kullanıcıya sordum bana fena olmadığını sadece 170 km geldiğinde titreşim yaptığını söyledi ben söyle düşünüyorum seri üretim sırasında bir sorun olmuş olabilir oda size malolmuş başka kullanıcılara hiç sordunuzmu aynı sorunlar onlarda yaşıyorlarmı

tamam da gene eski muhabbet.Suzukiiden hondadan yamaha'dan böyle birşey çıkmamıştır asla olmamıştır diyebilecek biri var mı?
bu bozulan hyosung internette tek.Adama yardımcı da olmuşlar.Ama koca hyosung u çinlilerden bile düşük seviyede görüyosanız bir yanlışlık vardır derim...

Kanuni olduysa artık hyosung davası benim için kapanmıştır. Sıfır almam . 2006- 2007 model 2. el alırım o da kesin değil

Kanuni'ye geçilince milletin soğuyacağını bilmiyorlarmıydı acaba ??? Çinde üretiliyordur artık .

Arkdaşım,

Bende 2007-mayıs trafiğe çıkışlı, 2400 km'de bir hysoung gt250R var, benim ilk motorum, ve gayet memnunum. Hiçbir kazası, yan yatması yok, hiçbir sorunu da yok.

Büyütmek istediğimden dolayı satıyorum. 6.500 YTL.
İsteyen gelip görebilir, Maltepe-Küçükyalı'da motor.

İletişim: 0533 815 85 00

Cem

arkadaşlar hysoung benim hayatımda bindiğim en iğrenç motor arkadaş yine 1 ay kullanabilmiş ben 20 gün kullandım motor kitledi ve 250 r olan bir çok arkadaşım aynı sorunu yaşadı :pr::salut: ben kimseye tavsiye etmem o motora verilen paraya yazık....

bende bu motorun hayali ile yanıp tutuşuyorum gece gece okudugum yorum hiç iç açıcı degil :(

Kanuni getirmeye başlayınca motorda herhangi bir kalite farkı oldu mu bilmiyorum ama, tüm Hyolar kötü çıkacak diye birşey yok. Kulaktan dolma bilgisi olan biri değil, kullanıcısı olarak hep söylüyorum: Ben 1 sene önce 2006 model Hyo'mu 19000km.de sattım ve sattığım arkadaş da hala sorunsuz kullanıyor. Aynı şekilde Hyo sahibi olduğum dönemde beraber gezilere çıktığımız funclub üyesi 10-15 arkadaşımın hiçbirinin motorunda da bahsedilen benzer sorunlar yaşanmadı. Bence birkaç motorda problem çıkmış veya motor kullanmayı bilmeyen adamlar motorun canını çıkarmış olabilir. Sonuçta yağına bakarsan, bakımlarını aksatmazsan, adam gibi ısıtıp yola çıkarsan, redline'a girmeden insan gibi kulanırsan, 250lik motora 600lük muamelesi yapmazsan, Çin malı motorların bile kimseyi üzeceğini sanmıyorum. Kaldı ki Hyosung'un belli bir kalitesi var. Bu arada, 1 ayda ya da 20 günde motor kitleyen arkadaşlar acaba rodaj dönemindeki motoru nasıl kullanmışlar merak ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar