s.a ben geldim

Ayy tam liseli, bayıldım :mrgreen: Her gün sabahtan akşama kadar bunları seviyorum okulda :)

Tahsin alınma öyle herşeye :) Büyüklerin takılıyo sana fırça değil bunlar. Tabi ki kimse sana fırça atamaz.

Ben de öğretmenim. Öğretmenleri de hiç sevmem açıkçası :mrgreen:
bambu tamam anladık şaka takılıyosun damam yaf:)
ben sevmem öğretmenleri sadece kafa dengi hocaları severim sadece ders ders diyenlerden nefret ederim:queen:

benim deer 152 satılık. motorsikletim yok diyon ya.satabilirim sana istersen
playboy sağol derbi alcağım varsa bile sende varya vazgeçtim almıcam

bambu tamam anladık şaka takılıyosun damam yaf:)
ben sevmem öğretmenleri sadece kafa dengi hocaları severim sadece ders ders diyenlerden nefret ederim:queen:

pardon deer kafa kalmadı gece gece:)

Son düzenleme:
playboy sağol derbi alcağım varsa bile sende varya vazgeçtim almıcam[/QUOTE]

600 rr bedavaya veriyorum onuda alma göreyim :queen:

sen resmen bize karşı kin besledin şimdi.bambuda bende diğer üye arkadaşlarda sadece şaka yaptı.herzaman kardeşimizsin.bir sıkıntın bir takındın olursa biz burdayız. elimizden geldiğince yardım ederiz. şaka bir yana kardeşliktir bir yana.hepimiz bir aileyiz burda.herkes mutlu gününüde acı gününüde paylaşır burda.

BİR İNSAN BU KADARDA ALINGAN OLMAZ Kİ CANIMMMMMMMM(avrupa yakası alıntısıdır) :queen:

pardon deer kafa kalmadı gece gece:)[/QUOTE]

deer değil playboy_77 sende gerçekten kafa kalmamış.pc başında kafayı mı çekiyon napıyon :queen:

Son düzenleme:
ben çocukluk çağını geçeli çok oldu tek sorunum artık bi motorumun olması ve siz büyükelerin bile bazen topiçler açtığı gibi dengesiz topiçler açmam öğrenceğimide öğrendim
misal``herifin biri yaşını almış diyor``yeni motora başladım r6 alsam nası olur alışabilirmiyim``böle diyenler var`` ve bunlar büyük dikkatinizi çekerim!!!!!

ayy kızdı hemencik :salut: çocuksun diye şaka demiştik fakat sen gerçekten çocuksun galiba.herkes şakasına takıldı sana.ooo her denileni ciddiye alsaydık hepimiz üyeliğimizi iptal ederdik.alışırsın zamanla.amacımız sadece az bişey geyik.sen ciddiye alma okadar.

playboy kızma değil ben şimdi çocuğum diyelim peki siz hiçmi çocuk olmadınız annenizin karnından direk 25 yaşında felanmı çıktınız yaf:)

öğrendim demek hiçbişey bilmiyorum demektir(birinin sözüydü ama çıkarmadım şimdi :) )

darılmaca kızmaca yok.burda hem fırça iyicen hem takdir edilicen.biz azmı yedik :queen:

adam selam verdiğine pişman oldu walla :) bak yine fırça iyicen okadar hız düşkünü olma kulaklarını çekerim haa. (bana bakma seN ben yaparım:queen: )

tekrardan hoşgeldin:rendeer:

[PANKART]Bu bizim sitenin bir sinir testi desek paşam.:wiinkk:.Bak ben 35 yaşındayım ve 2 yıl önce
bile bu teste tabi oldum..Ne mi oldu...Hâlâ BURDAYIM..
:bounce:[/PANKART]

muratgergerli sinir testi düşüncesi iyi olmuş
seni takdir ettim abim. :rendeer:

playboy_77
görevi: sinir testine tabi tutma :queen:

Son düzenleme:
Hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle..
ben çocukluk çağını geçeli çok oldu tek sorunum artık bi motorumun olması ve siz büyükelerin bile bazen topiçler açtığı gibi dengesiz topiçler açmam öğrenceğimide öğrendim
misal``herifin biri yaşını almış diyor``yeni motora başladım r6 alsam nası olur alışabilirmiyim``böle diyenler var`` ve bunlar büyük dikkatinizi çekerim!!!!!
Ama büyüklerde kalkıp "hatunları takmayan biriyim, biri gelir biri gider" gibi küçümseyici ve gereksiz mesajlar yazmıyorlar.. Bize ne senin özel hayatından dimi ama...

Bakın..Bende bu teste tabii oldum..:wiinkk:
http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/20253-peki-bu-makinam-nasil.html

[EK]
02-09-2006, 23:51 PM tarihli
bu da idare eder ama jantlardan Çin Çan Çon kokusu alıyorum...böyle klonlanmış motorlarla gezmemek gerekir...:)fakat sağlam çalışma bravo diyorum...

Harleyin ya olmalı ya olmamalı...işte bütün mesele bu...:)

Ama taklitler asıllarını yaşatırmış derler...

koruma demiride bizim Sirkeci tayfasından galiba...sempatik duruyor...

murat kardeşim bu kadar ukalalığıma sesini çıkarmayıp birde teşekkür ediyosan ben ne diyim hocam...sağlam bir arkadaşsın...sabır testinden başarıyla geçtin...:queen:
:rendeer:
[/EK]

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
farklı bi takılacak site arıyodum önceden üyeliğim vardı şimdi tanışma topii açıyorum..
ad:hasan tahsin
yaşadığı yer:zonguldak/ereğli
meslek:öğrenci:)
ilgi alanları:motosiklet,gezmek,müzik,içmek..
nası biriyim:deli dolu hayata iyi bakan hatunları takmayan biriyim biri gider biri gelir
müzik:rock müziği çok severim cem karaca,teoman,çilekeş,duman hastasıyımdır
işte böyle biriyim...:bounce:

hoşgeldin tiki kardeş:cat:

hosgeldın lıselı hızlı yasamaya calısan kardesım umarım ıyı vakıt gecırırsın

Cocugun üstüne çok gitmişsiniz be =) Takma sen bunları nefret takıl kafana göre... Kızların biri gelir biri gider de burası yonja değil onu da hatırlatayım =)
Müzikal zevkini de zamanla geliştiricez.. Sitede trashci tayfa var pek ortaya cikmasalar da

yav bi geldim polemik oldu tamam ben bişey demiyorum sustum:)
müzikal zevkimide değiştirmem!!!

yaf tamam ben bişey demiyorum ne dersem hep sorun oluyor bu topiçte sustum:):)

Hadi diğerleri neysede

Motosiklet...içmek

Bence ikisinden birini tercih etmelisin

İkisi aynı anda olmaz

Birini kesinlikle bırakmalısın

Birini yaparken diğerinide yapmak isteyeceğini gözönünde bulundurmalı va tercih yapmalısın

Kalıcı ve katılımcı olmuşsun zaten :cherry:

senin o degistirmem dedigin muzik zevkinin adım adım degisimine sahit olurum kalıcı olursan... sonra kendin de gulersin bu soylediklerine..

terör değiştirmem merak etmeyin ölene kadar burdayım..
motor ve içki tabi aynı yerde durmaz birini yaparken birini yapmıyacağım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar