s.a ben geldim

farklı bi takılacak site arıyodum önceden üyeliğim vardı şimdi tanışma topii açıyorum..
ad:hasan tahsin
yaşadığı yer:zonguldak/ereğli
meslek:öğrenci:)
ilgi alanları:motosiklet,gezmek,müzik,içmek..
nası biriyim:deli dolu hayata iyi bakan hatunları takmayan biriyim biri gider biri gelir
müzik:rock müziği çok severim cem karaca,teoman,çilekeş,duman hastasıyımdır
işte böyle biriyim...:bounce:

dinlediğin müzikler hariç iyi birine benziyon:queen:

aramıza hoşgeldin.katılımcı olma dileğinle..iyi eğlenceler :rendeer:

ben çocukluk çağını geçeli çok oldu tek sorunum artık bi motorumun olması ve siz büyükelerin bile bazen topiçler açtığı gibi dengesiz topiçler açmam öğrenceğimide öğrendim
misal``herifin biri yaşını almış diyor``yeni motora başladım r6 alsam nası olur alışabilirmiyim``böle diyenler var`` ve bunlar büyük dikkatinizi çekerim!!!!!

ben çocukluk çağını geçeli çok oldu tek sorunum artık bi motorumun olması ve siz büyükelerin bile bazen topiçler açtığı gibi dengesiz topiçler açmam öğrenceğimide öğrendim
misal``herifin biri yaşını almış diyor``yeni motora başladım r6 alsam nası olur alışabilirmiyim``böle diyenler var`` ve bunlar büyük dikkatinizi çekerim!!!!!

ayy kızdı hemencik :salut: çocuksun diye şaka demiştik fakat sen gerçekten çocuksun galiba.herkes şakasına takıldı sana.ooo her denileni ciddiye alsaydık hepimiz üyeliğimizi iptal ederdik.alışırsın zamanla.amacımız sadece az bişey geyik.sen ciddiye alma okadar.

Öğreneceğimi öğrendim diyorsan daha öğreneceğin çok şey var :)

Hoşgeldin :rendeer:

playboy kızma değil ben şimdi çocuğum diyelim peki siz hiçmi çocuk olmadınız annenizin karnından direk 25 yaşında felanmı çıktınız yaf:)

öğrendim demek hiçbişey bilmiyorum demektir(birinin sözüydü ama çıkarmadım şimdi :) )

darılmaca kızmaca yok.burda hem fırça iyicen hem takdir edilicen.biz azmı yedik :queen:

ya tabiki daha öğrenceğim çok şey var ama işte gençlik başında duman hıza çok düşkünüm:):)

adam selam verdiğine pişman oldu walla :) bak yine fırça iyicen okadar hız düşkünü olma kulaklarını çekerim haa. (bana bakma seN ben yaparım:queen: )

tekrardan hoşgeldin:rendeer:

hoşbulduk ama ben fırça yemeyi sevmem hocalara bile fırça attırmam ben:):)

Kısaca daha çocuksun :)
ha ha ha espiri yaptıgını sanıo :cherry:+burası tanışma topic geyik yeri deil :queen:dedigimi anlamışındır umarım
Hoşgeldin..

katılıyorum sana.çocuk daha ablası çocuk..daha çok şey öğrencek motosiklet.net'den :queen::queen::queen::cat:

üstteki yazıyı aynısı gecerlidir:bounce:

tahsin kardeşim hoş geldin :rendeer: :rendeer:

saygı ayrı hakkımı yedirmemek ayrı playboy
hoşbulduk kamil kardeşim

hoşbulduk ama ben fırça yemeyi sevmem hocalara bile fırça attırmam ben:):)

Ayy tam liseli, bayıldım :mrgreen: Her gün sabahtan akşama kadar bunları seviyorum okulda :)

Tahsin alınma öyle herşeye :) Büyüklerin takılıyo sana fırça değil bunlar. Tabi ki kimse sana fırça atamaz.

Ben de öğretmenim. Öğretmenleri de hiç sevmem açıkçası :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar