Kanunları hiçe sayıp mahalle arasında geziyorum diye ,affedersiniz benim yorumuma sen polisleri bilmiyormusun diye mesaj atana ,cidden beyin olarak acıyorum.Kanunlar insan evladı için ,toplumun düzeni için oluşturulmuş.Sen belirli bir statüye dahil olmadığın sürece toplumu ve kendini riske atıyorsun.Ehliyetin yok, kanunlara uymuyorsun.Ahlak sıfır, motosiklet bilgisi sıfır .Sinir bastı şu an, polisi savunuyorum.Her polis her kanun adamı kaypak değil.Bu memlekette ne polisler ne savcılar yetişiyor kardeşine bile hak ettiği kanunu koyuyor.Birşey yazarken google da çıkar ümidiyle yazıyorum çünki bu hesaplar hep fake .Adam akıllı birşeyi araştıran yeni üye olmuş adama cevap verilir.
Fake işte ortalık karışsın forum da gündem oluşturulsun başka birşey değil.Bıtkınlık gelmedimi sizede .Hep aynı anlamsız başlıklar.Ya konuları açan modlar yada canı sıkılmış ergen adana tarsus afyon gençliği.Sabit bu konular, banlanırız bakalım ,çok şeyde kaybederiz hayatımız söner poff
Başlığa bak ehliyetsiz yola çıksam yüzde kaç yakalanırım hey Allahım ne diyeyim ,melemen yapıcam 3 yumurta kırsam iyimi olur demek kadar aptal bir başlık daha .