Motorla ilgili kötü hatıralar isimli konuya yazmıştım bunu. Oradan kopyala yapıştır yapıyorum
Bir arkadaşımın motoruna ilk binişimle başlamıştı aşk. Elimde olan 5000 tl ile gittim kendime 2006 model hyosung aldım. Ehliyetim olmadığından Antalya'dan Isparta'ya kadar motorun sahibi getirmişti beni. Otogara kadar gittik. Motoru çektik yana çocuğu uğurladım sonra gittim motorun yanına. Ben ona bakıyorum o bana bakıyor

Ne ehliyet var ne motosiklet kullanmaya cesaret edecek yürek ) Derken motoru olan arkadaşımı çağırdım eve kadar attık motoru sonra sokak aralarında başladım ileri geri gitmeye. Derken 2 güne baya baya kullanıyordum. Arkadaşla grup halinde geziyorduk artık. Derken bir gece trafik lambalarının hemen dibinde çevirmeye denk geldik. Ben ses çıkmasın diye hiç gaza basdan öylece sakin sakin vites boşta ışıklara kadar geldim. Amacım dikkat çekmemekti.Durduk yere yanımıza gelmeye başladılar arkadaş kaç kaç diyor bende derdimi anlatırım onlarda anlar diyordum. İçimden de ne diyeceklerimi geçiriyordum; abi ehliyet kursuna yazıldım b ehliyetim zaten 4-5 senedir var motoru alalı 1 hafta oldu hevesimi almak için bindim derim diye düşünüyordum. Sonuçta polislerde insandır insan halinden anlar dedim. Meğer insan değillermiş o zaman anladım

Adam aldı bir güzel 1500 TL cezayı yazacak. Mecbur kaldım bir tanıdığı araya sokmaya. Sonra usul usul geri çektiler yazdıklarını O gün bu gün trafik polisi mi görüyorum istem dışı içimden küfürleri saydırıyorum