RX115'i Sıfırdan topladım.Yorumlarınızı Bekliyorum!

abi emeğine değmiş, çok güzel olmuş..
upgrade'ye devam abicim.. daha da bir modifiye bekliyoruz..iyi sürüşler.. :wiinkk:

kim ne derse desin motorların kralı yamaha rx 115 arkadaş ellerine kollarına sağlık ki bu motoru hayata bağlamışsın allah kaza bela vermesinj tevfik kemaneci ısparta....

Güzel olmuş. bazıları gibi hurdalığa atmaktansa yeniden hayata döndürmek daha güzel. ellerine sağlık.

motorun gerçketen hoş bi görünmü olmuş hoşlukltan ziyade hurda görünümü yok toplanmış bunun maliyeti sana ne oldu bide onu merak ettim...

Motorun ilk fiyatı + YAMALI hali = ?!?!? YTL (YKR'da olur :p)

çok güsel olmuş motor ustaa eline sağlık kazasız belasız inş bendede rx 135 var bilirsiniz belki :D

Güzel olmuş arkadaşım çok zahmetli bir iş yazın bende motorumu bakıma soktum, 20 gün ve gece ustayla beraberdim.Hem zahmetli hemde masraflı bir iş.Ben 900 ytl harcamıştım.

MERHABA Arkadaşlar.ben taner.benimde rx115 im war.99 model gri full modifiye..yakında resimlerinide siteye ekleyecem.ha arkadaşın motoruda gerçekten güzel ama modifiyesi eksik:)allah kazasız belasız bindirsin kardeşim..ha unutmadan ben adıyamandan katılıyorum.motorum kusursuz alanında RAKİPSİZ...:)):):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güle güle kullan, çok güzel olmuş.

eee 1 milyarı geçtimi masraf bndede titan hastalıgı var 1000 ytlnin üstünde parça masrafı var.ama yapacam.

kardeş gercektende süper olmus eline yüregine saglık kazasız belasız sürüşler dilerim :cat::cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
canavar ortaya cıkmıs kendını gosterıyor,helal olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay be benim motordanda temiz olmuş:)

eski topic ama bende bişiler yazim ..hazır hortlamışken :) very perfect:cat: emeğine sağlık kazasız belasız kullanman dileğiyle:rendeer:

Son düzenleme:
çok güzel olmuş ya kazasız belasız kullan cidden sıfır gibi duruyo süper

baba harika olmuş 10 üzerinden 10 walla helal olsun gülerek kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar