Adamim sen hala 2 zamanli motorlamı ugrasiyorsun çok komik bir konu olmus bu yawww hahahaaa.uyanın kardesim uyanin uyumayin.tedavülden kalkti artik 2 zamanli motor.Ayrıca sen eskişehirlisin motor 44 yani malatya plaka ne iş bu dostum hehehehee
Sana yeminle bosuna zahmet etmisin kardes böylr boş şeylerle yorma ken dini istersen
hocam hayırlı ugurlu olsun, ellerıne emegıne saglık guzel bır calısma olmus, benım senden bır rıcam olacak, toplarken neler yaptıgını anlatmanı ıstesem cok mu sey ıstemıs olurum, bu asamaya nasıl geldıgını ve ne gıbı degısıklıkler yaptıgını merak ettim.güle güle kullan
cok guzel bır calısma olmus ellerıne saglık keyıfle bınersın umarım
Daha dün gibi ya aldığın da toplıyacağınızı söylüyordunuz ve sonuç.Ben şahsen bahara bekliyordum azim bu olmalı . Helal olsun valla..Hayalinin peşinden gidenler KAZANIR...TEBRİKLER::::rendeer:
KardeŞ Valla Bende ÜzÜlÜyordum Rx Kullanan Yok Banden BaŞaka Sİtada Dİye Helal Olsun Sen VarmiŞsin Motoru Mavİ Yapsaydin Orjİnal Rengİ Oda GÖzel Olurdu
Oguzhan abi süper olmuş motor yaa Allah kaza bela vermesin....:cat:
İiste motosiklete verılen deger. Emek
eline saglık!
sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi...
keyifle binmen dileğiyle
Dostum Eski Rengi Gri Miydi?Ben Zaten Siyah Yada kırmızı Arıyordum Ama Çok Para İstiyorsun Zaten Kendinde Biliyorsun Hattinden Çok Yakıyor 1 Sene İçerisinde Kendi Fiyatı Kadar YakaBilir Bende Motorcuyum S.şehirliyim Ama Antalyadayım Burda BiLE rX tUTKUNLARı çOK Adamın Biri Var sıfır Almış Hiç Yagmura Bile Çıkartmamış Ayna Gibi Duruyor GarajındA.
güzel iş çıkarmışsın.ya benim gn250 ide yapalım beraber![]()
çok güzel olmuş bravo... ne işlemler yaptın motorun üstünde daha ayrıntılı yazarmısın..
Teşekkürler hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama ben eskişehirdeyim ve burda kar yagıyo.aslında şimdi durmak üzereçok güzel olmuş allah kazasız belasız günlerde kullanmanı nasip etsin.
birde ses ve sürat videosunu ekleyebilirsen daha da güzel olur. gözümüz gönlümüz açılır.:cat:
ben çok beğendim, bende böyle meraklı ve yenilikçiyimdir.
kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. içine sinsin.
ellerine sağlık çok emek harcanmış cidden belli oluor yeniden güle güle kullan
oguzhan o boya ile sokükken mükemmel olacagı belli idi ellerine sağlık
bende sky team düşünüyorum kütahya ya gelince bol bol dağ gezeriz belki kamp dahi yapabiliriz
eski 135 kullanıcısı olarak süper olmuş cillop olmuş kazasız belasız bin diyorum![]()
ciğer gibi motor be![]()
abi süper olmuş ne diim harika
gercekten super olmus ben zaten bu motora hastayım sesı kulagıma cok hos gelıor gusel bı calısma tebrıkler:rendeer:
valla şimdiki hali daha güzel omuş.verdiğin emeğe değmiş, güle güle kullan.