RX115'i Sıfırdan topladım.Yorumlarınızı Bekliyorum!

eline saglık!
sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi...
keyifle binmen dileğiyle

Adamim sen hala 2 zamanli motorlamı ugrasiyorsun çok komik bir konu olmus bu yawww hahahaaa.uyanın kardesim uyanin uyumayin.tedavülden kalkti artik 2 zamanli motor.Ayrıca sen eskişehirlisin motor 44 yani malatya plaka ne iş bu dostum hehehehee

Sana yeminle bosuna zahmet etmisin kardes böylr boş şeylerle yorma ken dini istersen

Sana saygı duyuyorum ama ben 2 zamanlıların tedavülden kalktığını duymadım

hocam hayırlı ugurlu olsun, ellerıne emegıne saglık guzel bır calısma olmus, benım senden bır rıcam olacak, toplarken neler yaptıgını anlatmanı ıstesem cok mu sey ıstemıs olurum, bu asamaya nasıl geldıgını ve ne gıbı degısıklıkler yaptıgını merak ettim.güle güle kullan

Re_math teşekkürler motosikleti komple dağıttıktan sonra tektek benzinle her parçasını yıkayıp temizledim sonra boyadım sonra topladım hepsi bu inan başka bişey yok.Sadece biraz fazla ugraştım okadar

cok guzel bır calısma olmus ellerıne saglık keyıfle bınersın umarım

Teşekkürler inşallah dediğin gibi olur

Daha dün gibi ya aldığın da toplıyacağınızı söylüyordunuz ve sonuç.Ben şahsen bahara bekliyordum azim bu olmalı . Helal olsun valla..Hayalinin peşinden gidenler KAZANIR...TEBRİKLER::::rendeer:

Teşekkürler abi inan sölediklerin çok hoşuma gitti :rendeer:

KardeŞ Valla Bende ÜzÜlÜyordum Rx Kullanan Yok Banden BaŞaka Sİtada Dİye Helal Olsun Sen VarmiŞsin Motoru Mavİ Yapsaydin Orjİnal Rengİ Oda GÖzel Olurdu

Teşekkürler motosiklet ekürüm :cherry: inanmıcam boya yaparken mavimi kırmızımı die 1 saat düşündüm en son elim kırmızıya gitti onu yaptım

Oguzhan abi süper olmuş motor yaa Allah kaza bela vermesin....:cat:

Teşekkürler süleyman amin...

İiste motosiklete verılen deger. Emek

+1 saol :cat: :cat:

eline saglık!
sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi...
keyifle binmen dileğiyle

Teşekkürler Fabrika ha inan göğsüm kabardı saol

Son düzenleme:
Dostum Eski Rengi Gri Miydi?Ben Zaten Siyah Yada kırmızı Arıyordum Ama Çok Para İstiyorsun Zaten Kendinde Biliyorsun Hattinden Çok Yakıyor 1 Sene İçerisinde Kendi Fiyatı Kadar YakaBilir Bende Motorcuyum S.şehirliyim Ama Antalyadayım Burda BiLE rX tUTKUNLARı çOK Adamın Biri Var sıfır Almış Hiç Yagmura Bile Çıkartmamış Ayna Gibi Duruyor GarajındA.

Son düzenleme:
çok güzel olmuş bravo... ne işlemler yaptın motorun üstünde daha ayrıntılı yazarmısın..

çok güzel olmuş allah kazasız belasız günlerde kullanmanı nasip etsin.
birde ses ve sürat videosunu ekleyebilirsen daha da güzel olur. gözümüz gönlümüz açılır.:cat:

ben çok beğendim, bende böyle meraklı ve yenilikçiyimdir.
kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. içine sinsin.

c@n

ellerine sağlık çok emek harcanmış cidden belli oluor yeniden güle güle kullan

Dostum Eski Rengi Gri Miydi?Ben Zaten Siyah Yada kırmızı Arıyordum Ama Çok Para İstiyorsun Zaten Kendinde Biliyorsun Hattinden Çok Yakıyor 1 Sene İçerisinde Kendi Fiyatı Kadar YakaBilir Bende Motorcuyum S.şehirliyim Ama Antalyadayım Burda BiLE rX tUTKUNLARı çOK Adamın Biri Var sıfır Almış Hiç Yagmura Bile Çıkartmamış Ayna Gibi Duruyor GarajındA.

Dostum para kazanmaya çalışmıyorum sadece tam special kros alabilmek için satıyorum.

güzel iş çıkarmışsın.ya benim gn250 ide yapalım beraber:)

Neden olmasın :bounce:

çok güzel olmuş bravo... ne işlemler yaptın motorun üstünde daha ayrıntılı yazarmısın..

Teşekkürler.Motora extra olarak el emeği göz nuru kattım bu hale geldi.İlnapoli orj bi şekilde topladım yani sıfırı nasılsa öle bi modifiye yok

çok güzel olmuş allah kazasız belasız günlerde kullanmanı nasip etsin.
birde ses ve sürat videosunu ekleyebilirsen daha da güzel olur. gözümüz gönlümüz açılır.:cat:
Teşekkürler hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama ben eskişehirdeyim ve burda kar yagıyo.aslında şimdi durmak üzere :) yaza kadar bi video çekimi yapamam ama 130 km falan yapıyo bu havada

ben çok beğendim, bende böyle meraklı ve yenilikçiyimdir.
kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. içine sinsin.

kuvva yenilikçi olmadanda olmuyo hem değiştirmek ve değişmek gerekiyo değiştirmiyeceğimiz tek şey karımız olsa gerek:queen:

ellerine sağlık çok emek harcanmış cidden belli oluor yeniden güle güle kullan

Saol abi ben motor tamircisinin yanında çalışıyorum
Sabahtan akşama kadar onun işlerini yaptım.Sonra geceleri uğraşabildim kendi motorumla ama değdi

Son düzenleme:
oguzhan o boya ile sokükken mükemmel olacagı belli idi ellerine sağlık

bende sky team düşünüyorum kütahya ya gelince bol bol dağ gezeriz belki kamp dahi yapabiliriz

eski 135 kullanıcısı olarak süper olmuş cillop olmuş kazasız belasız bin diyorum :)

gercekten super olmus ben zaten bu motora hastayım sesı kulagıma cok hos gelıor gusel bı calısma tebrıkler:rendeer:

valla şimdiki hali daha güzel omuş.verdiğin emeğe değmiş, güle güle kullan.

bende sky team düşünüyorum kütahya ya gelince bol bol dağ gezeriz belki kamp dahi yapabiliriz

İnşallah alpaslancım ağzından bal damlıyo kamp bende istiyorumda hiçi nasip olmadı.Enduro alacaksan japondan şaşma derim eski veya yeni ama japon olsun.

eski 135 kullanıcısı olarak süper olmuş cillop olmuş kazasız belasız bin diyorum :)

Teşekkürler 135 ler gerçekten sıkı makinalar ama yakıtları verdiği zevki öldürüyo,arasıra binen biri için fena değil ama her gün kullanıldığında maliyeti yüksek bi motor oluyor

ciğer gibi motor be :)

Toqi kurban yetmedi heralde ama kurda toqi ye yem etmem motorumu :cherry:

abi süper olmuş ne diim harika

Teşekkürler

gercekten super olmus ben zaten bu motora hastayım sesı kulagıma cok hos gelıor gusel bı calısma tebrıkler:rendeer:

saol mattet özellikle 6000 devirden sonra devreye giren (YEIS) sistemi sesi dahada hızlı ve ince çıkarttırıyor

valla şimdiki hali daha güzel omuş.verdiğin emeğe değmiş, güle güle kullan.

Spil teşekkürler evet eski hali benimde hoşuma gitmiyordu şimdi tam istediğim gibi oldu.Ama satıp kros almak istiyorum.

Son düzenleme:
haklısında japon finansal olarak erken biraz bi eksik farkettim senin motorda nazar boncugu yok aman dikkat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar