RX 115 yamaha kullanıcıları bilgi paylaşımı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm millet
Bu motor hakında benı bılgılendırırmısınız?
Km'de kaç tl yakar=?
Parçalarını bulabılırmıyız=?
Parça fiyatları ne kadardır=?
Elektırık tesısatı nasıl=?
Uzun yola gelırmı=?
Ne tur arıza açar=?
Antalyanın Alanya ılçesinde parcalarını bulabılırmıyız=?
İkinci el piyasası kaç tl arasındadır=?
Bu motoru tavsıye edermısınız, iki zamanlı olduğundan 4 zamanlı motora gore yakıdı bıraz daha fazladır:=?
Son hızı kaç Kmdir =?
iyi ve kötü yanları nelerdır=?
Pek pıyasada bulunan bır motorsıklet degıl bu konularla ılgılenen varmıkı :):)

aleyküm selam bilader:)
bayağı yakar
parçalarını bulursun sonuçta yamaha
iyi fiyatları vardır detaylı olarak fabrikayı arayabilirsin
elektirik tesisatı iyidir
uzun yol derken km belitmedğin için bişi diyemiyecem ama gelmez
bulursun
motoruna göre değişir
son hızı 140 vardır
şehir içi bi ışıktan diğerine drag yapıcaksan çok iyi motordur ama canın sıkıldı antalyadan basıp istanbula geliceksen ki gelemezsin kötü motordur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bayağı yakar derken_? kac krs
elketırık tesısatı elektronık ateşlememı_?
En azından 200 km yol alabılırmı_?
antalyanın alanya ılcesınden konyaya gıdebılır mı_? rampalarda ısındığında şişer mi_?

Bayağı yakar derken_? kac krs
elketırık tesısatı elektronık ateşlememı_?
En azından 200 km yol alabılırmı_?
antalyanın alanya ılcesınden konyaya gıdebılır mı_? rampalarda ısındığında şişer mi_?

bende kullandım yahama rx 115 1 bucuk aya yakın

valla bn krs olarak ne kadar yaktıgını bilmiodm 80 kmh hızla gittiğimde 28 km de 1 litre yakıodu tabi susturucu falan yoktu bnm egzozda ama bastıgımda 150 yaptım en son yaklasık 20 km böyle devam ettim 18 km de bir litre içmişti yani bassan içer.
ben şişme falan grmedim bu motorda 2 zamanlı dendiğinde aklına eski jawalar gelmesin

200 km yolu gidersin ama 100 km gittiğinde bi mola ver dinlendir motoru sonra devam et ne olur nolmaz bn okadar uzn yol yapmadıgım icin bilmiom

elektrik tesisatına gelirken benimkinde bi akü vardı ama aküsü bence ölüydü cünki farı actıgımda ne kadar gaz versem o kadar iyi aydınlatıyodu

parçalarıda biraz yağlı bana göre ben öğrenciyim.o yüzden parçalarla başa cıkamıyordum mersela bir kontağı bana 50 tl dedliler bana cok hesaplı geldi
bütçen biraz iyiyse sana tevsiye ederim motoru cok güzel motordur ve tek arıza olarak bnmki sadece bir keresinde debriyaja bastıgımda boşa girmiyordu gittim tamirciye bişiler yaptı oldu 5 tl aldı sadece.

ve ikinci el olarakta
http://www.sahibinden.com/2003_mode...n_sure_pr-73WQQaXQQ13191257WQQpXQQdisplayitem
sana bunu öneririm calısıp alırım diodm sıkı bir pazarlıkla güzel bi fiyata alabilirsin ve tamirciyede gösterirsin bir sorunu varmı yokmu die

baska merak ettiğin birşey olursa burdayım.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bende kullandım yahama rx 115 1 bucuk aya yakın

valla bn krs olarak ne kadar yaktıgını bilmiodm 80 kmh hızla gittiğimde 28 km de 1 litre yakıodu tabi susturucu falan yoktu bnm egzozda ama bastıgımda 150 yaptım en son yaklasık 20 km böyle devam ettim 18 km de bir litre içmişti yani bassan içer.
ben şişme falan grmedim bu motorda 2 zamanlı dendiğinde aklına eski jawalar gelmesin

200 km yolu gidersin ama 100 km gittiğinde bi mola ver dinlendir motoru sonra devam et ne olur nolmaz bn okadar uzn yol yapmadıgım icin bilmiom

elektrik tesisatına gelirken benimkinde bi akü vardı ama aküsü bence ölüydü cünki farı actıgımda ne kadar gaz versem o kadar iyi aydınlatıyodu

parçalarıda biraz yağlı bana göre ben öğrenciyim.o yüzden parçalarla başa cıkamıyordum mersela bir kontağı bana 50 tl dedliler bana cok hesaplı geldi
bütçen biraz iyiyse sana tevsiye ederim motoru cok güzel motordur ve tek arıza olarak bnmki sadece bir keresinde debriyaja bastıgımda boşa girmiyordu gittim tamirciye bişiler yaptı oldu 5 tl aldı sadece.

ve ikinci el olarakta
http://www.sahibinden.com/2003_mode...n_sure_pr-73WQQaXQQ13191257WQQpXQQdisplayitem
sana bunu öneririm calısıp alırım diodm sıkı bir pazarlıkla güzel bi fiyata alabilirsin ve tamirciyede gösterirsin bir sorunu varmı yokmu die

baska merak ettiğin birşey olursa burdayım.

çok tsk ederım motor omru ortalam kaç km

Forumdan Uzaklaştırıldı
pekı Rx 115 ile RX135 ikisini hiç karşılastırdınmı_?
arasındakı farklar ne_?

Ekonomık butcem 2000 tl kadar, Rx 115 veya RX135 arıyorum, SATMAK ısteyen arkaslara önemle duyrulur.
MNS ADRESIM [email protected]

Son düzenleme:
aralarındaki far sadece rx 115 16.5 bg rx 135 18.5 bg bu aradaki iki bg cok sey segistirio cekis son sürat falan rx 135 daha seri ve daha cok benzin icior.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bana bırtane Rx 115 lazım 2000tlyı geçmemelı nasıl bulabılırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
violence tsk ederım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir kaçtane ekledım, mayısın 8ini bekliyorum param ozamana gelecek, Gerçekten deli bir makina araştırmaya hala devam edıyorum.
Orjinal bujisi olmadığında pistonu deliyor diye duyumlar aldım, tabı ne derece doğru bilmiyorum, verılen bılgılere göre woswosun uzerine ferrari motoru atılmış gibi duruyor.
violence sende msn varmı_? boyle yazmayla bır yere varamayacak gıbıyız verırsen sevınırım. yeteri kadar başını ağrıttım, kusura bakma senden baska yardımcı olan arkadaslar yok

Bir kaçtane ekledım, mayısın 8ini bekliyorum param ozamana gelecek, Gerçekten deli bir makina araştırmaya hala devam edıyorum.
Orjinal bujisi olmadığında pistonu deliyor diye duyumlar aldım, tabı ne derece doğru bilmiyorum, verılen bılgılere göre woswosun uzerine ferrari motoru atılmış gibi duruyor.
violence sende msn varmı_? boyle yazmayla bır yere varamayacak gıbıyız verırsen sevınırım. yeteri kadar başını ağrıttım, kusura bakma senden baska yardımcı olan arkadaslar yok

ya arkadasm aslında herkes yardım etmek istio ama heralde bilgileri yok yada görmemislerdir orasını bilmiorm msnimi sana özel msj gndriom ordan eklersin hiçte rahatsız olmadım ben sattım ama sattıgıma bin pişman oldum gercekten bende calısıp yeni bitane almayı düsünüom bu arada piston delme falan bilmiyorum valla bnm bujimin adına hiç bakmamıstım ama bnde hic piston delme falan olmadı

Forumdan Uzaklaştırıldı
kısmet olursa hafta sonuna Antalyaya doğru motora bakmaya gıdecem

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
dostum bu seri 2 zamanlı motora sahip bildiğin gibi çok hafif ve çok güçlü motoru vardır vites aralıkları nı gazını kendin ayarladığın için 2 zamanlı scooter lar gibi benzini okadar aşırı yakmaz..
ama sana tavsiye bi ybr125 bi cbf150 gibi commuter tarzı motorlarla bir tutmamandır bu çok farklı bir makinadır çok çabuk hızlanır gövdesine fren sistemine göre çok sürat yapar bir nevi tehlikelidir bu motor istanbulda pek yoktur anadoluda daha yaygındır ve genelde kaskla kullanıldığını hiç görmedim entersandır istanbulda gördüğüm rx serileride genelde bu motorun bol bulunduğu illerin plakalarına ait ve süren adamların tipleri hep aynı kumaş pantolon motoru sürerken tek el cepte kafa soğuktan içeri gömülmüş üstünde bi deri yada vinneks ceket siyah iskarpin biraz kıro imajı çizmiş motordur ama sen bu imajı değiştirebilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostum bu seri 2 zamanlı motora sahip bildiğin gibi çok hafif ve çok güçlü motoru vardır vites aralıkları nı gazını kendin ayarladığın için 2 zamanlı scooter lar gibi benzini okadar aşırı yakmaz..
ama sana tavsiye bi ybr125 bi cbf150 gibi commuter tarzı motorlarla bir tutmamandır bu çok farklı bir makinadır çok çabuk hızlanır gövdesine fren sistemine göre çok sürat yapar bir nevi tehlikelidir bu motor istanbulda pek yoktur anadoluda daha yaygındır ve genelde kaskla kullanıldığını hiç görmedim entersandır istanbulda gördüğüm rx serileride genelde bu motorun bol bulunduğu illerin plakalarına ait ve süren adamların tipleri hep aynı kumaş pantolon motoru sürerken tek el cepte kafa soğuktan içeri gömülmüş üstünde bi deri yada vinneks ceket siyah iskarpin biraz kıro imajı çizmiş motordur ama sen bu imajı değiştirebilirsin

Slm sato yama ben bu adamların tıpın değilde, altındakı motorlaraın teknık bılgısını ıstemıstım.
Silindir,Grank,Segman,Piston,Baskı balata,vites dişlileri,hilaller,bobin,zincir,dişliler, bu parçaları fıyatları kaç paradır Antalya bolgesınde bulunur mu_?

Motorun tüm yedek parçalarını bulursun hemde çok ucuza..
Hatta bende şuan bütün yedek parçaları mevcut
Örneğim pistonu 15 lira civarı falan.
Bende vardı yaklaşık 7-8 ay önce sattım hatta pişmanım sattığıma.
Yakıtına gelince 4 zamanlı bir 125 cc ile neredeyse aynı.
Hani çok yakıyo diye atıp tutanlar varya hepsini salla hayatında rx kullanmamış kulaktan dolma 2 zamanlı çok yakar diyen kişilerdir onlar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
extrema herkez bısey soluyor kafam cok karısık
extrema nerden

trakyadanım ben
Kullananlara sor arkadaşım öyle benim arkadaşımda vardı akrabamda vardı bende tur attım diyenleri falan salla :)
bendekisi 53000 kmdeydi motoru hiç açılmamıştı
İlk defa ben piston sekman değiştirdim oda kendi zevkime göre oldu.
Kullananlarda büyük ihtimal motordan memnundur zaten üretimi durmasına rağmen fiyatların pahalı olmasından da anlarsın ne kadar iyi olduklarını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar