Rüzgarı arkamıza aldık(toroslar)

tekerlerinize sağlık sevgili dostlar.
aygırın ordan yukarı çıkıp dipsiz göle kadar gitmek
isterdim dosğrusu,yol açıldıysa.
henüz kapalı hocam . hani o kahveltıyı geçiktiren adam varya onun evi bile ada içinde kalmış giremiyor.tam açılsın bizde açılırız inş

breh breh breh......altınızda croslar olsa ne yapardınız düşünemiyorum üstatlar...bravo doğrusu:cat:

Sayenizde bu güzellikleri görme fırsatı buluyoruz,ellerinize ve yüreğinize sağlık,Paylaşım için teşekkürler.

güzel gezi olmuş emeğinize yüreğinize sağlık..yalnız tam enduro motorların sevdiği güzergahı seçmişsiniz.motorlarınıza biraz yazık olmuş gibi..teşekkürler.

Daha a2 ehliyeti ve motor u olmayan biriyim ama sayenizde felaket gaza geliyorum :D inşlah eylül ayında her 2sinide teğmin etmiş olucam bende bolca gezi fotolarını koyucam bisikletim ile ulaşamadığım yerlere motor um ile gidicem şu zaman a kadar en çok bisikletim ile 150 KM gidebildim :) antalya - Uçansu bakalım motor ile nerelere gidicez :D Ellerinize sağlık ÇAMURLANmaya değecek kadar güzel oksijen ve ortam . ;)

alıntı:)
bu arada not olarak ybr125 ile hiç çıkamadığım yokuşları vulture ile zorlanmadan çıktım...bir efsane motor(ybr) gözümde sıfır artık

güzel bir gezi yapmışsınız tebrik ederim.
acaba bir kaç yıl sonra aynı düşüncede olurmusunuz??? :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylasım için tesekkurler. Özellikle de boyle uygun fiyatlı motorların saglam bir sekilde yolculukları tamamlamaları benım cok hosuma gidiyor. Motorlardan herhangi bir sıkıntı yasadınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar