Rüzgarı arkamıza aldık(toroslar)

Katılım
21 May 2010
Mesajlar
584
tekerlerinize sağlık sevgili dostlar.
aygırın ordan yukarı çıkıp dipsiz göle kadar gitmek
isterdim dosğrusu,yol açıldıysa.
henüz kapalı hocam . hani o kahveltıyı geçiktiren adam varya onun evi bile ada içinde kalmış giremiyor.tam açılsın bizde açılırız inş
 
Katılım
27 Mar 2012
Mesajlar
222
breh breh breh......altınızda croslar olsa ne yapardınız düşünemiyorum üstatlar...bravo doğrusu:cat:
 
Katılım
1 Ağu 2009
Mesajlar
497
Sayenizde bu güzellikleri görme fırsatı buluyoruz,ellerinize ve yüreğinize sağlık,Paylaşım için teşekkürler.
 
Katılım
18 Tem 2008
Mesajlar
2,327
güzel gezi olmuş emeğinize yüreğinize sağlık..yalnız tam enduro motorların sevdiği güzergahı seçmişsiniz.motorlarınıza biraz yazık olmuş gibi..teşekkürler.
 
Katılım
15 May 2012
Mesajlar
109
Daha a2 ehliyeti ve motor u olmayan biriyim ama sayenizde felaket gaza geliyorum :D inşlah eylül ayında her 2sinide teğmin etmiş olucam bende bolca gezi fotolarını koyucam bisikletim ile ulaşamadığım yerlere motor um ile gidicem şu zaman a kadar en çok bisikletim ile 150 KM gidebildim :) antalya - Uçansu bakalım motor ile nerelere gidicez :D Ellerinize sağlık ÇAMURLANmaya değecek kadar güzel oksijen ve ortam . ;)
 
Katılım
27 Nis 2010
Mesajlar
48
alıntı:)
bu arada not olarak ybr125 ile hiç çıkamadığım yokuşları vulture ile zorlanmadan çıktım...bir efsane motor(ybr) gözümde sıfır artık

güzel bir gezi yapmışsınız tebrik ederim.
acaba bir kaç yıl sonra aynı düşüncede olurmusunuz??? :)
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
1 Eyl 2006
Mesajlar
766
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylasım için tesekkurler. Özellikle de boyle uygun fiyatlı motorların saglam bir sekilde yolculukları tamamlamaları benım cok hosuma gidiyor. Motorlardan herhangi bir sıkıntı yasadınız mı?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst