Rüzgar, Motosiklet Ve Hastalıklar Arasında ki İlişki

Motosikleti
D400
iftar 1 saat sürüyor zaten 1 saat içinde atsan atsan 3 en fazla 4 atabilirsin onun dışı saatlerde neredeyse hiç yok

Anladım; valla hocam umarım sıkıntı yaşamaz kurye arkadaşlar.

2 gün iftar vakti birşey fark ettim hatta dün getir ile tartıştım. Çıkan siparişleri alan kurye 2 paket falan alıyor bilmiyorum daha fazla alıyor mu.

Evime 5 dakikalık motor mesafesinde olan yerden sipariş verdim, kurye başka bir siparişi evime 15 dakika ötedeki başka bir yere götürdü. sonra benım siparişi getirdi. yemek bildiğin 35 dakika boyunca izmir turu yaptı.

Hava da iyiydi çalışan problemi de olmaz sanırım ama mantıgını çözemedim; aynısını cuamrtesi akşam da yaşadım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Anladım; valla hocam umarım sıkıntı yaşamaz kurye arkadaşlar.

2 gün iftar vakti birşey fark ettim hatta dün getir ile tartıştım. Çıkan siparişleri alan kurye 2 paket falan alıyor bilmiyorum daha fazla alıyor mu.

Evime 5 dakikalık motor mesafesinde olan yerden sipariş verdim, kurye başka bir siparişi evime 15 dakika ötedeki başka bir yere götürdü. sonra benım siparişi getirdi. yemek bildiğin 35 dakika boyunca izmir turu yaptı.

Hava da iyiydi çalışan problemi de olmaz sanırım ama mantıgını çözemedim; aynısını cuamrtesi akşam da yaşadım.
genelde sistem belirliyor hangi siparişi önce götüreceğini ben yemeksepetinde marketten 5 farklı sipariş aldığımı hepsini götürmenin 1 saatten fazla sürdüğünü hatırlıyorum sistemin sorunu bu bizi de mağdur ediyor çoklu siparişler bizim işimize gelen bir şey değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar