Onlar bağımsız. Çalış desen de laf ediyorlar, çalışma desen de.kuryeler robot mu onlar niye o havada kullansın ben yağmur kar yağdığı sürece çalışmam biz de insanız yav
Onlar bağımsız. Çalış desen de laf ediyorlar, çalışma desen de.kuryeler robot mu onlar niye o havada kullansın ben yağmur kar yağdığı sürece çalışmam biz de insanız yav
yav zaten saatlik asgari ücretin 3 katı kazanıyoruz ulan nolacak 1 gün 2 gün çalışmasak
ramazanda zaten millet sipariş vermiyor aç kaldık bi de ek vergi gelirse bayılırızdeme öyle; sonra Mehmet Şimşek ek vergi koyuyor![]()
ramazanda zaten millet sipariş vermiyor aç kaldık bi de ek vergi gelirse bayılırız
iftar 1 saat sürüyor zaten 1 saat içinde atsan atsan 3 en fazla 4 atabilirsin onun dışı saatlerde neredeyse hiç yokharbi mi ben de tam tersi olur aksamları saldırırlar diyordum siparişe
iftar 1 saat sürüyor zaten 1 saat içinde atsan atsan 3 en fazla 4 atabilirsin onun dışı saatlerde neredeyse hiç yok
genelde sistem belirliyor hangi siparişi önce götüreceğini ben yemeksepetinde marketten 5 farklı sipariş aldığımı hepsini götürmenin 1 saatten fazla sürdüğünü hatırlıyorum sistemin sorunu bu bizi de mağdur ediyor çoklu siparişler bizim işimize gelen bir şey değilAnladım; valla hocam umarım sıkıntı yaşamaz kurye arkadaşlar.
2 gün iftar vakti birşey fark ettim hatta dün getir ile tartıştım. Çıkan siparişleri alan kurye 2 paket falan alıyor bilmiyorum daha fazla alıyor mu.
Evime 5 dakikalık motor mesafesinde olan yerden sipariş verdim, kurye başka bir siparişi evime 15 dakika ötedeki başka bir yere götürdü. sonra benım siparişi getirdi. yemek bildiğin 35 dakika boyunca izmir turu yaptı.
Hava da iyiydi çalışan problemi de olmaz sanırım ama mantıgını çözemedim; aynısını cuamrtesi akşam da yaşadım.