rüyalarım bile motosiklet

benimde bilinç altına girdiniz.akşam tanımlayamadığım bi ss kullanıyodum.demekki motoru büyültmek lazım.ama babama nasıl söyleycem onu bilmiyom :queen::queen::cherry:

benimde bilinç altına girdiniz.akşam tanımlayamadığım bi ss kullanıyodum.demekki motoru büyültmek lazım.ama babama nasıl söyleycem onu bilmiyom :queen::queen::cherry:

o dediğini bende yapmayı düşünüyorum cc büyütmek ama bendede aynı sorun var

sizin en azından var da babanıza söleyemiosunuz :) ben ikna etmeye ne kadar çok çalıştımm biliomusunuz:mrgreen:

sizin en azından var da babanıza söleyemiosunuz :) ben ikna etmeye ne kadar çok çalıştımm biliomusunuz:mrgreen:

tugce sen bana sor ikna işini beni karamandan kovdu koca vilayetten sanki tüm şehir onunmuş gibi bende gittim ablamlarda kaldım tam 1 hafta amca teyze hala dayı araya girdi git ewine diye onların sayesinde barıstık şimdi bğyğtecen desem bu kez vururmu bilmem:p

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/34898-skutir-scooter-oyuncak-degildir.html okuduğum mesajlarında babanı kandırmış gibisin :cherry:scooter alıyorsun yani hadi şimdiden hayırlı olsun allah kaza bela vermez insallah tekerin düz bassın

Son düzenleme:
sizin en azından var da babanıza söleyemiosunuz ben ikna etmeye ne kadar çok çalıştımm biliomusunuz:mrgreen:

var olsa ne olcak,ensemde her zaman babamın nefesi var.kırklareli ve çevresinde herkes tanıdık.hiçbir yerde bi pok yeyemiyom.bi pok yedikten sonra ben daha motoru vermeye gitmeden haberi gidiyodu.benim içinde eskiden agresif kullanım olmayınca motorun bi önemi kalmıyodu.ama bakın üzerine basa basa söylüyorum eskiden.sakın üzerime yüklenmeyin :cherry:.yakınlarda kendi ss'imi almaya düşünüyom ama babam öğrenirse kesin tutar bi hacker,patlatır banka hesabımı :queen::queen::queen:.bu şaka değil,gerçekten babam beni engellemek için her yola başvurur :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

:mrgreen: siz benden maceralı çıktınız valalhi.. ettim ettim ikna ettim ama bu ara her haberde motor kazası çıkıyo ya dönecekler diye ödüm kopuyo. bence mt ailesi imza toplayıp babama yollasın:)

:mrgreen: siz benden maceralı çıktınız valalhi.. ettim ettim ikna ettim ama bu ara her haberde motor kazası çıkıyo ya dönecekler diye ödüm kopuyo. bence mt ailesi imza toplayıp babama yollasın:)

harika bi fikir ama bence işe yaramaz gibi geliyor istersen bi dene:pr: mt kullanıcısı olmasamda ilk imzayı ben atarım:cherry:

motosiklet kazası haberi çıktıkça sende ona araba kazalarını göster.en azından kazaların sadece motosiklet'e özgü olmadığını görsün.ama sakın ha sakın ilk başta güvenini kaybetme yoksa benim gibi çok tırmalarsın :cherry::cherry::cherry::cherry:

:mrgreen:kolay kolay güven kaybetmem.. o zaman hadii motosiklet net imzaları görelim hehehe:)yok yok ehliyetten sonra benim işim kesinleşti rahatım artıkkk

:cat: süperim ben süperrrr.. dün akşam rüyamda motor falan görmedim :) artık ulaşıorum ya motoruma yavaş yavaş ondan:)

valla 1 rüya daha görsseyim psikolog anca hallederdi beni valla.. bakalım bu gece rüyamda motor olcakmı hehehe:)

işallah işallah .. ama rüyalar tersine çıkıyo derler ya o zamanda olmasın vazgeçtim..kafam karıştı şimdi:mrgreen:

yok yok sen motor alacaksın içime dogdu

kendimi ermiş gördüm canımmmmmm:p

İnş. alırsın istediğin bi Race.. Kendi motorunu görürsün rüyanda :cat:

hayıııııııır vazgeçmez oo belli belli. ama dün bi motosiklet kazasıyla karşılaştık motorun sdadece dağılmış parçaları vardı ondan sonra ne düşündü bilmiorum:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar