Rüyada motosiklet görmek

Arkadaşlar dün gece rüyamda mevcut motorumu satmıştım ve 250 cc civarında 2 zamanlı bir kros motor almıştım.
Eski bir motordu kawasakinin renkleri vardı ama DRZ 400 ü andırıyordu.
Bu rüyamı nasıl yorumlamak gerekir ?
Ölecek miyim yoksa motor mu alacağım :queen:
(gırgır a açık konu)

Gırgırına dahi olsa, Hayr'a yorarız evelallah , hayır mevcut motorunu satıp, Cc büyütüp tarz değişikliğine gideceksin ve bu Hayrına olacak:cat:.

(sakın birdaha, rüyalarınızı açık etmeyin, rüyaları daim hayra yorun.)

Sana 2 vakte kadar (2 zamanli oldugu icin :D) bi kismet cikicak. Artik kawa mi desem suzuki mi desem boyle tiviçi bi motor alicaksin (Hadi insallah :D ) Benimde cok ruyalarima girer motosiklet en son wr 125x ile mahalleden teker yaparak geciyordum :D

Hocam sanirim o arada ustunuz acik malum bolgelerinizden 2 zamanli tek silindirli motor gibi ses cikiyordu :D :D

Madem gır gıra açık.

Rüyalarda yaşayanı gerçekler sever :mrgreen:
Gece yatarken daha büyük bir yorgan alın üstünüze malum ayaklarınız açıkta kalıyor sanırım :queen:

Rüya'da çıkan hiç bir şey gerçekleşmez, zira muhtemelen bu sıralar motosikletinizi değiştirip 2 zamanlı bir cross almayı düşünüyorsunuz yada 2 zamanlı cross motorları çok beğeniyorsunuz buda bilinç altınıza yerleşmiş ve rüya görmenize sebep olmuş :)

O değilde motorla ilgili önceki rüyamda da komşum KTM 1290 ADV almıştı. Denemem için ısrar ediyordu. Yok mok derken kendimi motorun tepesinde buldum. Çok güzeldi :salut:

Çalışmadan para kazanmanın bir yolu yok mudur arkadaş :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar