ruhsatta motorda koltuk sayısı 5 yazıyor

merhaba arkadaşlar 1 hafta once motorsikleti üzerime aldım sahibinden trafik şubeye evrakları verdık haftaya gel al dedı ruhsatı bugunde ruhsatı aldım hafıften gozden gecırdım işimde vardı fazla kontrol edememiştim eve geldım ruhsata dikkatlice bakıyordum
koltuk sayısı: 5
renk mavi (ravenna) yazılmış. gercek rengı (repsol)
azami yük sayısı 304
azami yük sayısı 154 yazıyordu eskı ruhsatta
yuk ve rengı nasıl oluyor boyle amenna desem bile 5 tane koltuk nerede goremıyorum motorda :queen:
bakın ruhsatın resmi

yarın sabahta şase numarasını motor numarasını kontrol edecegim
trafik polisi cevirse ruhsatı sahte sanar memur degılde sımıtcı cıkartmış sanki ruhsatımı bır daha ugraştıracaklar zaten ızın almıştım bugun 4:50 de trafıkde olmuştum :pr:

Son düzenleme:

GKN

ne güzel işte, millet 1 tane alırken sen 5 tanesini alırsın :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dayı sen neye biniyosun. kandırma bizi repsol mepson diye :)

dayı sen neye biniyosun. kandırma bizi repsol mepson diye :)

hacı ruhsata şaşdım kaldım :pale: eskı ruhsatta repsol yazıyordu hatta kanunı racer200 motorsikleti olan arkadaslar daha ıyı bılirler. :farao:
resımde ustten 2 ncı basamakda motorsiklet yazıyor web camdan cektım sagdan harfler okunuyor.
bılgınız olsun dıye konu açmak istedım

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
iyi işte 5 kişi bindirdiğinde polis ceza yazamaz..

bn senn yerinde olsam ruhsatı goturmeden once 5kişiyle cevrmeye girerim nasılsa bsy diyemez ceza yazsada itiraz eder kazanırsın:p

eheuhe :D araba qibi kullanırsın işte ne qüsel :)
arkaya 4tane artcı koy ohhh baq keyfe :D

motobüsmü markası anlamadım:mrgreen:

Benzer bir şey benim de başıma gelmişti, ama ruhsatta değil de ehliyette. Motosiklet belgemi alıp, B sınıfı ehliyetime A2 işletmek için trafiğe gitmiştim. Evrakları verdim, akşama gel al dediler, akşam gittim ehliyeti aldım ama ne göreyim, B nin yanına A2 ekleyeceklerine E eklemişler :) Allahtan hemen fark ettiğim için oracıkta düzeltiler, hafif kazıyıp A2 yazdılar. Gerçi E de fena olmazdı ama :) :) :)

ah ahmet ah zaten ehliyet yok bide ruhsat yanlış gelde motor kullan sen yaz bitmeden hallet bari şunları:rendeer:

koptugum an bu andır abi......

5 kısı bulabılırım ama 5 tane kask bulamam :cherry:

ah ahmet ah zaten ehliyet yok bide ruhsat yanlış gelde motor kullan sen yaz bitmeden hallet bari şunları:rendeer:

abi ehliyeti almadan bınmem dedım bınmıyorum sadece boş arsada antreman yapıyorum mesaı bıtımınde ancak trafıge cıkmıyorum

en ıyısı agrısız basımı agrıtmak ıstemıyorum goren kor bana vursa savunma hakkına sahip olamam ve cezasıda yuksek mevlada 700 ytl azmı inş. agustos basında ehlıyet elımde olacak.

her işte bir hayır vardir neyse bızım bırader de polis arkadaşı halledecek yarın inş.:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
O polis arkadaşa bi numaralı gözlük hediye etmek lazım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
@ahmetözdemir@ bende 3 tane kask var 2 sini vereyim..:cat:

sonra polise dayııııı naaabeeerrrr diyip gazlarsınız ama denge çok önemli şekil yaparken yeri öpmeyin..:queen:

bugun gıttım yenınde trafik şubeye 1 tane koltuk sayısı yaptılar renk yıne mavı kaldı harıcı bılgı kısmına 2 nci. renk rapsol yazdılar sistem rapsol rengını tanımıyormuş memur oyle dedi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol km'ler dilerim..:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar