Erdemin verdiği resmi gazete yazısını bugün yazdırıp elime aldım gittim güngören şubeye, adamların yasadan haberi yok, aralarında uzun konuşmalar yasadaki incelemeler ve teleofon trafiği sonucunda bana, trafik daire başkanlığı emir vermezse bu uygulamayı yapamıyacaklarını ama emir gelirse ruhsatımı değiştireceklerini söylediler,
abi memleketin haline bak meclis yasa çıkartıyor adamlar biz tanımayız diyorlar bu nasıl iştir anlamadım
Şimdi yapacağımız iş bu trafik daire başkanımıdır , yoksa ankara ulaştırma bakanımıdır, ulaşabildiğimiz her yere dilekçe email çekip bu yasanın uygulanmasını sağlamamız gerek, yine burnuma birilerinin rant kokusu geldi.
Arkadaşlar az önce, gayrettepe trafiği, oradanda Ankara Trafik daire başkanlığıyla görüştüm,
Trafik Uygulama ve Daire Başkanlığı (Memlekette ne kadar daire başkanlığı varmış meğer elini sallasan..) Adamlar diyorki: Biz bu konuyla yakından ilgileniyoruz, sizin elinizdeki yasa muayene istasyonlarıyla ilgili bir yasadır, eskiden muayeneleri karayolları yapıyordu fakat şimdi özelleştiği için bu çıkan yasa onları ilgilendiriyor, fakat gelen yoğun şikayetler üzerine biz kendi yasamızı, çıkan bu yönetmeliğe uydurarak hazırladık 2 ay önce İÇİŞLERİ BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ ne gönderdik burada onaylanacak ve bütün trafik tescil bürolarına gönderilecek, ancak ondan sonra trafik tescil büroları bu yönetmeliği uyguluyabilirler dediler, 1-2 ay içinde bu yeni yönetmelikle ilgili emir şubelere gider, sizin de hakkınız yanmaz merak etmeyin dediler. BİLGİLERİNİZE