- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adanadan motosıklet aldım....ama satısını almadım...daha dogrusu alamadım...motorun sahıbı öldu...suan motoru parka cektıler...muayene olmadıgı ıcın...cıkartmak kolay...adanadan bana bı feragatname göndercekler bende gıdıp alacam motoru...o kolay...motorun satısını almam için önce varısler adına bı ruhsat cıkacak bende o yenı ruhsat uzerınden satısını alacagım...asıl sorum...
bu motorun alım satım işini ben ank dan halledebılır mıyım....motosıklet adanaya gitmeden bu iş olur mu...
yanı motorun varıslerı bana vekalet gönderseler ben de onların adına yenı ruhsat cıkartabılır mıyım....ve sonra ordan satısını alacagım....
burda bı sıgortacı olur her sey halledılır dedıde...ben pek ınanmadım onun sozune....ıllakı motorun adanaya gıtmesı mı lazım...
gereken belgeler veraset ılamı lazım...bıde bu veraset ılamı yönunden borcu yoktur belgesı ıstenıyor ılgılı vergı daıresınden....bu ne sekıl bı borc ve neyın borcu oluyor....
cok sey mı ıstedım acaba:cherry:....sımdıden tskler arkadaslarr...
bu motorun alım satım işini ben ank dan halledebılır mıyım....motosıklet adanaya gitmeden bu iş olur mu...
yanı motorun varıslerı bana vekalet gönderseler ben de onların adına yenı ruhsat cıkartabılır mıyım....ve sonra ordan satısını alacagım....
burda bı sıgortacı olur her sey halledılır dedıde...ben pek ınanmadım onun sozune....ıllakı motorun adanaya gıtmesı mı lazım...
gereken belgeler veraset ılamı lazım...bıde bu veraset ılamı yönunden borcu yoktur belgesı ıstenıyor ılgılı vergı daıresınden....bu ne sekıl bı borc ve neyın borcu oluyor....
cok sey mı ıstedım acaba:cherry:....sımdıden tskler arkadaslarr...