Rtr 180 alınır mı

Arkadaşlar. Sıfırı 9900 olan apache rtr 180 almayı düşünüyorum modelleri 2016 sizce o paraya 2016 model motor almak mantıklı mı.onerilerinizi bekliyorum.nakitim de yok karta taksit yaptiricam.

Arkadaşlar. Sıfırı 9900 olan apache rtr 180 almayı düşünüyorum modelleri 2016 sizce o paraya 2016 model motor almak mantıklı mı.onerilerinizi bekliyorum.nakitim de yok karta taksit yaptiricam.

Senin içine yatan motor buysa al kaldeşim hiç düşünme bile,iyi uzun seneler kullanabilceğin bi motor tavsiye ederim

Deneme sürüşü yapabilceğin bi bayi veya tanıdık birileri varsa al kullan derim önce ondan sonra karar ver

Tavsiyeleriniz için çok sağolun su piyasada benim kafama yattı.muhtemelen alicam inşaallah tek kafama takılan 2016 model olması motorlar 2 senedir yatıyor.bi sıkıntı olmasın.birde alırken nelere dikkat etmem lazım. saygilar

Tavsiyeleriniz için çok sağolun su piyasada benim kafama yattı.muhtemelen alicam inşaallah tek kafama takılan 2016 model olması motorlar 2 senedir yatıyor.bi sıkıntı olmasın.birde alırken nelere dikkat etmem lazım. saygilar

Zaten sıfır alacakmışsınız ve motorda yağ akü benzin gibi önemli sıvı,parça ve yakıt gibi şeylerin uzun süre beklemesinden sorun yaşamayacaksınız çünkü bunların hepsi orada halledilip ilk kez konulacak

Önereceğim şeyler ise kitapçıktaki rodaj kurallarına dikkat et lastikler kötü olacaktır onları bi değiştir son olarak ise algıların açık ve gözün yolda olsun motorunla daha nice mutlu kazasız arızasız kilometreler yapman dileğiyle hayırlı olsun

Ben zamanında motor heves edince ehliyet almdan bir motor alayım hoşuma gitmez ise ehliyet ile ugraşmam diye bunun 150 liligini almıştım.
Motor işi hoşuma gidince bunu satıp ehliyet yazıldım tabi yaş 35+ öyle düşün .
300-500 km mahalle arası kullanıp sattım.
Kötü motor degıldir üzerinde saglam parçalar vardır . Japon mukinu karbüratör gibi .
Saglam motordur .

Ama şunu da unutma tutulan motor iyidir alırken satarken 10 bin az para degıl o paraya çok temiz Pulsar 200ns alırsın ben olsam öyle yapardım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şimdi aldın aldın, bir kaç sonra 12.000 TL olur

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.bende onun için uğraşıyorum.hazir Kredi kartida bulmuşken.yoksa devamlı zamlaniyor.subat ayında Küba dragon almıştım.ozaman param olsaydı.hero hunk alacaktım.zaten 1 ay önce Küba motorumuda çaldılar.o yüzden hayırlısıyla.almam lazim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar