RS 200 Aldım :)

KTM den fazla esinlenen hatta dozunu kaçırıp kopyalayan hintlilerin güzel görünümlü makinası değil mi o, AR-ES 200 ??

Arkadaşım, hayırlı olsun, çok güzel bir motor aldın.Yalnız unutma abs sadece önde var.Arkada değil.
Eğer bütçen uygunsa, yada uygun olduğunda Mrf marka lastikleri güzel bir marka ile değiştir.
Ns lerde sorunlar vardı,hatta ilk gelen Rs lerde de.Sonradan yazılım güncellemesi ile çözüldü
Güzellik çirkinlik vs. göreceli kavramlardır, sen beğendiysen o ''güzeldir'' zaten.
Yalnız göreceli olmayan bir şey vardır ki çok konuşanın değil, çok okuyanın ve araştıranın daha çok bildiğidir.

Kasım 2007 ' de Ktm 'nin %14,5 hissesini, sonrasında ise ,Mart 2013 ' te KTM 'nin %47,96 lık hissesini alarak, KTM ' nin en büyük ortağı olmuştur, Bajaj Auto.Dünyanın 6. Hindistan'ın da 2.büyük motorsiklet üreticisidir.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bajaj_Auto (Bu linkte de dediğim konuları ve daha fazlasını okuyabilirsin)

Esinleme,rüzgarla filan olur, at o..rur , rüzgar götürür derler bizim oralarda..Herkesin her dediğine kulak asma.Kazasız belasız sürüşler..

Arkadaşım, hayırlı olsun, çok güzel bir motor aldın.Yalnız unutma abs sadece önde var.Arkada değil.
Eğer bütçen uygunsa, yada uygun olduğunda Mrf marka lastikleri güzel bir marka ile değiştir.
Ns lerde sorunlar vardı,hatta ilk gelen Rs lerde de.Sonradan yazılım güncellemesi ile çözüldü
Güzellik çirkinlik vs. göreceli kavramlardır, sen beğendiysen o ''güzeldir'' zaten.
Yalnız göreceli olmayan bir şey vardır ki çok konuşanın değil, çok okuyanın ve araştıranın daha çok bildiğidir.

Kasım 2007 ' de Ktm 'nin %14,5 hissesini, sonrasında ise ,Mart 2013 ' te KTM 'nin %47,96 lık hissesini alarak, KTM ' nin en büyük ortağı olmuştur, Bajaj Auto.Dünyanın 6. Hindistan'ın da 2.büyük motorsiklet üreticisidir.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bajaj_Auto (Bu linkte de dediğim konuları ve daha fazlasını okuyabilirsin)

Esinleme,rüzgarla filan olur, at o..rur , rüzgar götürür derler bizim oralarda..Herkesin her dediğine kulak asma.Kazasız belasız sürüşler..

Sağolun hocam ya zaten heryerde olmadığı için o nedenle aldım yani abs arkada yok ama cbrdede arka freni pek kullanmıyordum.

Rica ederim, ben sadece uyarmak için yazdım. Bir çok arkadaş var sanıyor. Tekrardan hayırlı olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Araba almış olsan bir CD falan hediye eder işin içinden çıkardık, şimdi biz sana ne alacağız ? :)

Sağlıklı güzel günlerde kazasız belasız kullan, hayırlı olsun.

M9qB

M9qJ

M9qZ
M9ql

M9qm

M9qw

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

88Lq71.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------

Ibye.jpg
Resim boyutları yüksek olduğu için yükleyemedim ama ilerleyen zamanlarda detaylı inceleme videosu çekerim.

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Hayırlı olsun tekrar, keyifli sürüşler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
görünüşü mekaniği herşeyi çok güzel rs200 iyi günlerde kullan abs düşük hızda devreye girmez kural aynı arka fren sıkarsın panikleyince ön fren istediğin gibi basarsın inşallah ani frene hiç gerek kalmaz,

tekerin hep düz bassın bajajcı :D

görünüşü mekaniği herşeyi çok güzel rs200 iyi günlerde kullan abs düşük hızda devreye girmez kural aynı arka fren sıkarsın panikleyince ön fren istediğin gibi basarsın inşallah ani frene hiç gerek kalmaz,

tekerin hep düz bassın bajajcı :D

çok teşekkür ederimde ben arka fren hiç kullanmamki hep ön frenle dururum.

sendede bekliyoruz aynı karelerı :) hayırlısıyla iyi seçim bak abs olayı süper. boy uzun degılse ama uzak dur :) 190 boyumla benım anca ayaklarım yere basıyor.

honda cbr 125 veya bajaj pulsar rs 200.en yakın bunlar şuan.tabiki ben yeniyıla kadar bin kere karar değiştiririm:)200 cc başlangıç için ideal olmayabilir birde.ben kaliteli olduğunu düşündüğüm için yakın tutuyorum bajajı.. boydan problem yaşamam ama kilo çok az cbr125 131 kilo bajaj da 160 vardır.

bu kilo ile motorsiklet ile trafikte,ışıklarda virajda devrilme olasılığımı çok yüksek görüyorum.hatta yoldan geçene amca bir el atta yürüteyim şunu deme ihtimalim var.o sebeple honda cbr 125 yine gülümsüyor bana:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar