RS 200 ağır bakım

Sağol dostum ben baktım biraz da usta bulamadım işçiliğe her sorduğum yer 5 bin civarı fiyat çekti bulabilirsem bundan sonra öyle yaparım yoksa çekilecek iş değil bu kadar para verip pulsara bineceğim scooter çekecem en son dandik ona biencem sjndbsbs
Nerde oturuyosunuz ona göre forumda öneri verebilecek insanlar vardır.

Bu işçiliğe verilen para ile kaliteli alet takımı dizilir. En iyisi youtubedan izleyerek bakımları kendin yapmaya başla. Baharda yağ, yağ filtresi, soğutma sıvısı ve fren hidroliği değişimi var kendim yapacağım. Servise sorsak kaç para ister Allah bilir. Servisteki ustalara da güven olmaz gerçi.

Motosikleti
D400
Bu işçiliğe verilen para ile kaliteli alet takımı dizilir. En iyisi youtubedan izleyerek bakımları kendin yapmaya başla. Baharda yağ, yağ filtresi, soğutma sıvısı ve fren hidroliği değişimi var kendim yapacağım. Servise sorsak kaç para ister Allah bilir. Servisteki ustalara da güven olmaz gerçi.

şöyle garajı olan şahsi bir yerim olsa vallaha arızalar hariç ustaların yüzüne bakmam. gerçekten çok basit işler için gereksiz paralar veriliyor.

Nerde oturuyosunuz ona göre forumda öneri verebilecek insanlar vardır.
ben bursa da yaşıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

a
abi haklısın da ben pek anlamıyorum pulsar biraz karmaşık yapabilir miyim emin değilim youtubedan bakarak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar