benim motoru sattığım arkadaşa kredi vermediler, satmaya uğraşıyorum..Aldın mı motoru ? Dün açacaktın topiği ?
Herkez herkezi biliyor.Galiba burada yabancı yok:queen:
benim motoru sattığım arkadaşa kredi vermediler, satmaya uğraşıyorum..Aldın mı motoru ? Dün açacaktın topiği ?
alp_tunay: canım istiyo,bir mahsurumu war?
Sadece o sitenin reklamını yapmayın... O orda bu burda kalsın.... :cat:
MD nin reklamını en iyi senin kankan yapıyor Alp abi. Her topiği açtığın da ilk kelimesi MD oluyor....
Aldın mı motoru ? Dün açacaktın topiği ?
yok yaw ne motorru nerrdeeeeeeeeeeeee...pnar hnm nerde motor.............
wallaha oyalanıyorum,ne yapayım.muhabbette lazım değilmi??Pınarr;841169' Alıntı:Yahu ekamba filan geldide çocuk oyalanıyo işte. Rahat bırakın kumlarında oynasınlar :queen::queen::queen:
Ne o cartman bey bana acıdınız ve motoru siz mi alacaksınız. Aman dikkat alırken aynaları kapatınız huhahahahaa:queen::queen::queen:
wallaha oyalanıyorum,ne yapayım.muhabbette lazım değilmi??
bu arada ben kumdan kalemi yatım,sıra kulelerdebu arada rahat bırakın kumlarında oynasınlar derken kimi kastettiniz pınar?(meraktan
)
bu arada nereye gitsem diğer taraftan bana laf yetiştirecek arkadaşlar da
damlıyor anında ne hikmettense:cherry:
o site bu site farketmez arkadaşlar,yaşasın motorcu kardeşliği diyelim:cat:
buarada ortalığı karıştıracak olan muzur üye biliyordum kendimi ama beni katlayanlar çoğunlukta burada wallayi![]()
başka bir emriniz varmıydı hanımefendi?walla çekinme rahat ol,söyle söyle:cherry::cherry::cherry:gelsinde birbirinize sarın azcık izleyelim yine:queen:
başka bir emriniz varmıydı hanımefendi?walla çekinme rahat ol,söyle söyle:cherry::cherry::cherry:
aYe nerde yahu???????????????ale:
yok yaw ne motorru nerrdeeeeeeeeeeeee...pnar hnm nerde motor.............
biliyor bura böle...samimi ortam.... aye cim gene sataşmalarr varr....boşverr aldırma sen onlarra. ekamba, deliemin ve gsxpro değişik tadlar katar mt ye bence...kötü insanlar değil. herkese kapımız acık.... saygı ve sevgi cercevesinde....
ya sadece ss çilere özel bi site olsa. arkadaşlar orada toplansa karşılıklı gazlarını alsa, kapıştık o beni geçti ben onu yedim yamaha hondayı tokatladı muhabbeti gırla dönse...
çünkü ne kadar aksi iddia edilse de alt tarafı 15000-25000 YTL ye alınsa da ss çil arkadaşlar kendilerini motosiklet camiasında farklı bi yere konumlandırıyo ne biliym bi otomobil platformunda f50 ya da carrera kullanan bi sürücüymüş gibi farklı bir edayla yaklaşıyolar gibi hissediyorum...
bütün bu muhabbet burda dönünce ne her vefat haberinden sonra yazılan yüzlerce taziye mesajı, ne bilinçli kullanalım mantığı hepsi anlamını kaybediyo bi müddet sonra...
ha ben şunun farkındayım. 150 hp civarında gücü iki bacağı altında hapseden kimsenin şehirlerarası yollarda hız limitinde seyahat etmesini beklemiyorum, bunu ben de yapmıyorum (bu arada ben de 47 hp var çok şükür) ama ne biliym adını koyamasam da iş ss e gelip çatınca bi şeyler farklılaşıyo, hava civa alemlerde isim yapma kaygısı çok ön plana çıkıyo biz de biraz soğuyoruz...
kimseyi kırmak da istemem ama ne olduğunu tam anlatamasamda hissettiklerim bunlar....
ya sadece ss çilere özel bi site olsa. arkadaşlar orada toplansa karşılıklı gazlarını alsa, kapıştık o beni geçti ben onu yedim yamaha hondayı tokatladı muhabbeti gırla dönse...
çünkü ne kadar aksi iddia edilse de alt tarafı 15000-25000 YTL ye alınsa da ss çil arkadaşlar kendilerini motosiklet camiasında farklı bi yere konumlandırıyo ne biliym bi otomobil platformunda f50 ya da carrera kullanan bi sürücüymüş gibi farklı bir edayla yaklaşıyolar gibi hissediyorum...
bütün bu muhabbet burda dönünce ne her vefat haberinden sonra yazılan yüzlerce taziye mesajı, ne bilinçli kullanalım mantığı hepsi anlamını kaybediyo bi müddet sonra...
ha ben şunun farkındayım. 150 hp civarında gücü iki bacağı altında hapseden kimsenin şehirlerarası yollarda hız limitinde seyahat etmesini beklemiyorum, bunu ben de yapmıyorum (bu arada ben de 47 hp var çok şükür) ama ne biliym adını koyamasam da iş ss e gelip çatınca bi şeyler farklılaşıyo, hava civa alemlerde isim yapma kaygısı çok ön plana çıkıyo biz de biraz soğuyoruz...
kimseyi kırmak da istemem ama ne olduğunu tam anlatamasamda hissettiklerim bunlar....