yaw ne var şo şilede gelmek istemiyonuz siz bakam.ben gittim oraya çoook.gayet güzel bi yer...geliyorsunuz o kadarrr...AtiRaptor' Alıntı:Arkadaşlar;
Saat 9:30 da Harem'de olmaya çalışacağım ama Şile'ye kadar gelemeyebilirim.
demiştim; 4 sayfalık konuşma(lar) sonucu siz de aynı düşünceye gelmişsiniz.dogma' Alıntı:Sevgili demonicdreams, .... Bu büyük organizasyona RR gurubu olarak birlikte katılsak hoş olmaz mı? uzaklık A. Kavağı ile aynı.
İşte şimdi oldu yaz benide şile RR listesine. Ayrıca Cuk_o hakkındaki görüşlerine katılıyorum. Kesin tüm konvoyu sayıp eksik var diye durdururdemonicdreams' Alıntı:Göründüğü kadarıyla bir sorun yok!
Grave nickli arkadaş da bize katılacağını söyledi. Madem RR gezisi değilde toplu Şile gezisi yapıyoruz bari sayıca biraz daha çoğalalım, geziye sayısal anlamda iyi bir katkı sağlayalım.
(cuk_o; yolda deli gibi ileri geri gidip 100 motoru tek tek saymaya çalışmak yok ok? sayıyı 98-99 çıkartıp bütün konvoyu durdurma yolda)
petitfalcon' Alıntı:İşte şimdi oldu yaz benide şile RR listesine. Ayrıca Cuk_o hakkındaki görüşlerine katılıyorum. Kesin tüm konvoyu sayıp eksik var diye durdururr:
arabayla anadolu kavağına gitmeyi düşünen arkadaşlar neden aynı şekilde Şile gezisine katılmıyorsunuz. bu geziye büyük çoğunluk ailece katılıyor zaten.
GWS kardeş sen nerelerdesin. Gelecekmisin geziye?
demonicdreams' Alıntı:Göründüğü kadarıyla bir sorun yok!
Grave nickli arkadaş da bize katılacağını söyledi. Madem RR gezisi değilde toplu Şile gezisi yapıyoruz bari sayıca biraz daha çoğalalım, geziye sayısal anlamda iyi bir katkı sağlayalım.
(cuk_o; yolda deli gibi ileri geri gidip 100 motoru tek tek saymaya çalışmak yok ok? sayıyı 98-99 çıkartıp bütün konvoyu durdurma yolda)
fes71' Alıntı:Arkadaşlar mevzu çekince falan değil.Kızlar gibi nazlanmanın bir alemi yok.Ancak gelmemek için kendimce geçerli iki nedenim var.Daha önce Kaldera abiye açıkladığım gibi eşim ve ben hafta içi çalışıyoruz.İki buçuk yaşında ikiz oğlumuz var ve onlarla ancak haftasonları ilgilenebiliyoruz.Sadece Raptor'cular olarak Kavak'a gidip gelecek olsak pek uzun sürmeyecek ayrıca bizbize olacağımız için vicdanen de bir sıkıntı duymayacağım.Ne var ki hanım evde çocuklara bakarken benim bütün bir günümü piknik adı altında festival kıvamında bir organizasyonda geçirmem herkesten önce beni rahatsız eder.Herşeyden öte PRENSİP meselesi.Manen rahatsız olacağım bir gezi takdir edersiniz ki çok anlamsız olacaktır benim adıma.Bu yüzden sizlere iyi eğlenceler diliyorum.Daha çok günümüz olacak inşallah.Başka zaman diyelim.Resimleri bekliyorum.