belki kavacığa gelmeyip direk sahilden devam edebiliriz.hemde daha uygun olur.sizlede çubukluda ne bilem sizin için neresi ise sahilden orda buluşabilirizDinoF1' Alıntı:Ben yani biz, Kavacık'tan katılacağız. Saat 11.00, Kavacık köprüsü üzerinde, şile istikameti yönünde dolmuşlar için bir cep var, orası iyi di mi?
hönk..:silent:demonicdreams' Alıntı:Ben Harem'i bilmem ama Avrupa Yakası'ndan arabalı vapurla Harem'e geçeceğimize göre Harem'de Sirkeci'den gelen arabalı vapurların yanaştığı iskelede buluşacağız (bu nasıl bir cümledir yaa!).
kaldera' Alıntı:belki kavacığa gelmeyip direk sahilden devam edebiliriz.hemde daha uygun olur.sizlede çubukluda ne bilem sizin için neresi ise sahilden orda buluşabiliriz
Biz anlaştığımız gibi yapalım. Zaten sonra hepimiz gaza gelip "bu bizi kesmez, yürüyün Şile'ye" falan deriz gibi geliyor bana. Ama buluşmadan önce konuşup dallandırmayalım, buluşma günü oldu bittiye getiririz.petitfalcon' Alıntı:Arkadaşlar bir kaç gündür işlerimin yoğunluğu dolayısıyla foruma bakamamıştım ama siz uzayıp gitmişsiniz. Benim fikrim de Şile'den yana. Bazı arkadaşlar rodajdan bazıları ise toplu sürüşten yana çekincelerini dile getirmişler. Geçen seferki RR buluşmamızdan edindiğim tecrübeyle söylüyorum ben ve motorum 400 km'liğiz ve ikimizde henüz rodajdayken buluşmaya katılmıştık ve hiç bir sıkıntı çekmedik. Şile buluşmasına katılalım ve 15-20 RR ile şovumuzu yapalım derim. Km olarak çokta fark yok. Hem diğer MT üyeleri ile de tanışmış oluruz.
ben ne olursa olsun 10.30 da haremdeyim, hep bareber gidelim bakalım şu şileye, diğer arkadaşlar yavaş yavaş RR grubu olarak haremden hep bareber gideriz böylece ha kavağa gitmişiz hada sileye bişey farketmiycek. Ben varım:cat:demonicdreams' Alıntı:Arkadaşlar motosiklet.net Şile gezisiyle bizimkinin aynı tarihe denk gelmesi biraz dikkatli bakınca çok acıklı geliyor.
İçimizde rodaj sorunu arkadaşların olması da işimizi yokuşa sürüyor.
Bir kaç arkadaş konuyu biraz düşündük ve sonuç olarak "her ne olursa olsun Şile gezisi kaçmaz" dedik. Bu son 7'liden demonicdreams, cuk_o, kaldera, petitfalcon Şile taraftarı, diğer arkadaşlar da onaylarsa Sirkeci ve Harem'de birleşip Ikea'ya geçebiliriz. Gidilecek yol neredeyse aynı mesafede. Toplu bir gezi olacağı için sürat yapılacağını sanmıyorum ve bu da rodajdaki arkadaşlar zorlanmayacak demektir.
Şile akabinde hemen bir RR gezisi organizasyonu yaparız diye.
Şimdi tekrar parmakları görelim arkadaşlar!..
Eğer evet diyorsanız:
sirkeci: 10.00
harem: 10.30
ikea: 11.00
demonicdreams' Alıntı:Arkadaşlar motosiklet.net Şile gezisiyle bizimkinin aynı tarihe denk gelmesi biraz dikkatli bakınca çok acıklı geliyor.
İçimizde rodaj sorunu arkadaşların olması da işimizi yokuşa sürüyor.
Bir kaç arkadaş konuyu biraz düşündük ve sonuç olarak "her ne olursa olsun Şile gezisi kaçmaz" dedik. Bu son 7'liden demonicdreams, cuk_o, kaldera, petitfalcon Şile taraftarı, diğer arkadaşlar da onaylarsa Sirkeci ve Harem'de birleşip Ikea'ya geçebiliriz. Gidilecek yol neredeyse aynı mesafede. Toplu bir gezi olacağı için sürat yapılacağını sanmıyorum ve bu da rodajdaki arkadaşlar zorlanmayacak demektir.
Şile akabinde hemen bir RR gezisi organizasyonu yaparız yine.
Şimdi tekrar parmakları görelim arkadaşlar!.. (atiraptor, dinoF1, fes71, myway... ne diyorsunuz?)
9.30 harem benim için uygundur, 1 saat fazla motora binecem:cherry:demonicdreams' Alıntı:Saatler güzel bence. Myway 10:30 Harem'de olacağım demiştin ama geri alma şansın vardır umarım.
atiraptor, dinoF1 ve fes71 sizden haber bekliyoruz!
ilk mesajımı editliyorum!