Royal Enfıeld Ülkemize geliyormuş??

Himalayan 400cc'nin fiyati pulsar 200 ns'nim fiyatinin iki katina satiliyor, arti ve4gi dilimi 22 25k arasi olacak bence.

Bu motosiklet bu sene fuarda beni etkileyen tek makine oldu, dönüp dolaşıp yanına geldim, üzerine oturdum indim.

Fiyat sormak hiç aklıma gelmedi.

Bilen var mı, Royal Enfield 500 ne kadar ?

Yine insaflı davranmışlar. Satılmıştır ibarelerini boşverin yalandır onlar. Bizim millet gidecek de hayatında ilk defa gördüğü markaya 7 bin €'yu fuarda verecek. Ama bir ihtimal birkaç ay satılmayınca bayiler indirime gidip 20 bin altı fiyatlara verebilirler.

Bu motor binilecek motor, her türlü ihtiyacimi karşılar ancak;
- servis?
- yedek parça?
- sarf malzemeleri?
vb ihtiyaclarda bu motosiklet sahipleri ne yapıyor, çok merak ediyorum?
Yine insaflı davranmışlar. Satılmıştır ibarelerini boşverin yalandır onlar. Bizim millet gidecek de hayatında ilk defa gördüğü markaya 7 bin €'yu fuarda verecek. Ama bir ihtimal birkaç ay satılmayınca bayiler indirime gidip 20 bin altı fiyatlara verebilirler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu motor binilecek motor, her türlü ihtiyacimi karşılar ancak;
- servis?
- yedek parça?
- sarf malzemeleri?
vb ihtiyaclarda bu motosiklet sahipleri ne yapıyor, çok merak ediyorum?

4 büyük japonda yada ktm de gidip bayiiden yedek parçayı sipariş geçiyorsun bi kaç haftada geliyor. Bunda da aynı. Diğer sarf malzemelerinin muadili kesin vardır yoksa onu da aynı şekil sipariş geçersin.

Servisi diğer şehirleri bilmem ama Ankara'da Ulusan Motor. Ankara da burası kötü bir servis diyecek kişi yoktur sanırım.

Yuvarlak far hojdır. İnternet sitesinde tr fiyatları yazıyor. Neden tahmin yürütüyorsunuzki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar