Rossi Yüzlü AGV GP-Tech Satışa Sunuluyor

Valentino Rossi, oldukça orjinal, özel kasklar takan yarışçılardan biri. Bu sene Mugello ‘da giydiği ve suratının çiziminin yer aldığı kask (da paura) oldukça ses getirmişti. AGV firması şimdi o kaskın sınırlı sayıda üretilecek Karbon/kevlar alaşımlı GP-Tech serisinden bir modelini yurtdışında satışa sunmaya hazırlanıyor.
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

agvrossifaceleftoa6js0.jpg

agvrossifacerearthumb41re9.jpg

agvrossifacerightthumb4ri6.jpg

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

bi insanı kaskıma koyacak kadar fenomen yapmam :) isterse efsane olsun...

Mersin İl Temsilcisi
O NE SALAK KASK BE, KADIN KASKI GİBİ... kalite iyi olabilir ama ne işi var rossinin benim kaskımda. rocona ters abicim

Şahsen kendi resmimi Airbrush yöntemiyle kaskıma yapıştırmayı tercih ederdim. Tutup da niye Rossi'nin reklamını yapayım ?

ha movistar'a binmez miyim ? binerim..

Erkek adam erkek resimli kask giymez :mrgreen:

Bulutlu falan bozar bizi :mrgreen:

bence cok sempatık bı tasarım ama cadde ıcın olmaz kesınlıkle olmaz adama gulerler...ama pıstte kesınlıkle desteklıorum hatta kendı evınde yarıstıgı zaman ıtalyan evlerınde bırı vardı kaskın ustunde bır sonrakı hafta yada o arakı yarıslar futbol şampıyonasını desteklemek amaclı futbol topu desenlı kask gıydı ama tekrar soluyorum cadde ıcın kesınlıkle cok sacma bı kask...sadece pist

Saçmalık, benim adıma imzalı kask olsa anlarım ama bu çok gereksiz... Ne yani başımızın üstündesin imasımı? Rossi fetişistimiyiz be..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nesıl kaskmış :pr: cıllop gibi makınenın üstüne bu kaskı tak heç yakışmaz :farao: kask giyim bıraz yakışacak karızma olacak bence ,:cat:
kenan sofuoğlu nun kaksı bin basar bu kaska bence

gp de görmüştüm rossi yarışırken çok güzel görünüyodu .. mükemmel güzel bir kask olmuş

abi kask iyi hoş da rossinin reklamını niye yapalım ki durduk yerde.ha reklamını yaptık diye bizede iki sakal atıcaksa olur tabi:p:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar