Rossi altı hafta koltuk değneği kullanacak

Katılım
14 Haz 2006
Mesajlar
8,146
Mugello'daki antrenmanlar sırasında düşerek bacağını çatlatan Valentino Rossi'nin en az altı hafta koltuk değneğiyle dolaşmak zorunda olduğu açıklandı.


Bugün İtalya'dan Fransa'daki Traumatologico Ortopedico'ya geçerek 2.5 saatlik bir ameliyat geçiren İtalyan sürücü, kariyerinde ilk defa sakatlık nedeniyle yarış kaçırmış oldu.

Rossi ile ilgilenen Dr. Claudio Costa, şampiyon sürücünün en az altı haftalık bir süreç için koltuk değneği kullanmak zorunda olduğunu belirtti;

"Bugün Careggi Hastanesinde Valentino Rossi'yi başka bir sakatlığın olup olmadığını anlamak için gözden geçirdik ve sonuçlardan memnun olduk."

"Daha sonra sağ bacağında meydana gelen çatlak için ameliyata aldık. Epidural anestezi ile uyuşturduktan sonra bölgeyi temizleyerek yıkadık. Daha sonra çatlak bölgeyi düzelterek sabitledik."

"Bölge hala açık durumda, ancak bir sonraki ve daha kısa olacak ameliyattan sonra dikiş atacağız. Valentino bir hafta-10 gün içerisinde hastaneden çıkıp koltuk değneğiyle yürüyebilecek."

Kaynak:Türkiye F1
 

Ekli dosyalar

  • valentino-rossi-face-3.jpg
    valentino-rossi-face-3.jpg
    8.9 KB · Görüntüleme: 12,678
Katılım
20 Mar 2006
Mesajlar
3,261
Hiç kolay bir durum değil. 2000 yılında kırılan bacağıma takılan platin benim de tam 6 hafta koltuk değnekleri ile dolaşmama neden olmuştu. İlk 4 haftası çift, son 2 hafta tek değnek :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst