Rolantide stop etme sorunu

Motorum, son günlerde rolantideyken baylıyor gibi oluyor bazen de stop ediyor. Sonradan tekrar marşa bastığımda normal bir şekilde çalışmaya devam ediyor. İlk olduğu gün buji'yi değiştirdim. Benzini de herzaman aldığım yerden almıştım. Servis'e motoru gösterdiğimde birşeyi yok benzindendir dedi geçti.Ama ben acaba başka ne böyle birşeye neden olabilir merak ediyorum.Mesela hava filtresini hiç kontrol ettirmedim motorun.Ondan böyle birşey yapabilirmi?
Motorum: Suzuki burgman 400

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
rölantin biraz düşük olabilir, havalarda soğuyor yavaş yavaş. hava filtrenide temizletip motor ayarlarını bi gözden geçirt.

servislerin topu benzine atmalarıda hasta eder bendenizi.
-abi benzini nerden alıyosun? hep aynı yerden al abi, ondanda yapabilir.
tamam yapabilirde kullanıcıyı bi tatmin et be hey servis.
-abi böyle bi kullan, dewam ederse getir bide şusuna bakalım.
oldu gülüm, benim sebeb-i ömrüm zaten tamirci yollarında wakit öldürmek.

evet bencede sen filitreni bi sokturt havayla temizlettir daha olmadı degiştir

burgman'ın stop etmesi

burgmannın model yılı nedir 2003 ve sonrası enjektörlüdür önce hava filitreni temizle kolaydır kendinde yapabilirsin koltugun altında bagaj bölümünün ön tarafında plastik koruyucunun altında su ve deterjanla yıkanabilir sakın tavsiyelere uyup mazota filan batırma yada servise gidersen böyle bir işlem yapmasınlar basınclı havada uzaktan tutulsun süngeri yırtabilir detay istersen bildir

Kendim temizlemeyi denerim. Sanırım o kadar da zor olmasa gerek.

bencede hava filtresini temizle daha sonrada avans ayarına yani hava ayarına baktır... benzınden kolay kolay kaynaklanmaz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar