Rölanti ayari sonrasi scooter'imin deviri normalmi arkadaslar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar 250 cc maxi scooterimin rölanti ayarini kendim yaptim cünkü rölantisi yüksekti su an tam kivaminda motor sesi azaldi egzos sesi o keza öyle su an memnunum birsey danismak istiyorum belkide basit bir soru sizin icin ama ben cevabi bilmiyorum :) ayar sonrasi yol testimde 100 km.ye kadar 5000 bin deviri gecmedi 100 km.den sonra 7000 lere kadar cikti hararet 5 kademeli devamli 2 kademedeydi seviye biraz hiz yükselttigimde 3 kademe oldu toplamda 5 kademe zaten neyse fan calisti vs.buraya kadar hersey normalmi sormak istedigim bu siz degerli arkadaslarima rölanti-devir baglantisi nasil sizce :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
deviri çok düşürürsen motorun yağ pompası verimli çalışmıyabilir ve motorun bozulur ona göre ilk önce minumum devir aralıgı nedir pompanın onu bul sonra yap bu işlemleri önce bilgi bilgi bilgi neden türk halkı böyle ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motor su an ilk günkü gibi seri sanki malossi kevlar takilmis gibi kayisi tam performans veriyor titresim sifir motor sesi 100 km.ve üzeri hizlarda neredeyse kulaga hic gelmiyor ve bagirmiyor :)

Karbüratörün üzerinde bir vida göreceksin, elinle çevir onu motorun devri değişecek, 1300 sabitle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar