Valla ben motoru istanbuldan almak yerine adana taraflarından aldım, İlk 100 km 3 bin devir sonraki 100 km 5 bin sonraki yüz 7 bin sonraki 100km 200 hız sabitleyici sonraki kmlerde Allah ne verdiyse bastımMotoru alırken bayideki eleman 6bin deviri geçme dedi, bende ona uydum fakat kitapçığa bakmak hiç aklıma gelmedi :/ kitapçıktan ilk 350km 4bin, 350-600 arası 6bin, 600km sonrası yapıştırabilirsin yazıyor :/ inşallah bir şey olmaziö rodajımda bitmedi ama 350km'yi geçtim, 6bin devirden devam o zaman...
Aga racing motorla adanadan istanbula nasıl geleyim, yolda düşer bayılırım bir yerlerdeValla ben motoru istanbuldan almak yerine adana taraflarından aldım, İlk 100 km 3 bin devir sonraki 100 km 5 bin sonraki yüz 7 bin sonraki 100km 200 hız sabitleyici sonraki kmlerde Allah ne verdiyse bastımMotorum çok seri birşey oldu rodaj da böyle yapılır bana kalırsan Pistonları sıcacık ısıttım ondan sonra kontağı kapattım 6 saat taş gibi soğudu motor piston taş gibi oldu segman taş gibi oldu Her motorumuda böyle yaptım alan daha sıkıntı yaşayan 1 kişi yok diğer motorlardan daha hızlı oluyo genelde
Aga Mt09 camsız kışın geldim ben racing olsa airodinami oluşturarak rüzgari engellerdim en azından 4 iklim gördüm yoldaAga racing motorla adanadan istanbula nasıl geleyim, yolda düşer bayılırım bir yerlerde![]()
o dediğiniben yapamam mesela
racinglede olmuyor aga yiyon o rüzgari her türlüAga Mt09 camsız kışın geldim ben racing olsa airodinami oluşturarak rüzgari engellerdim en azından 4 iklim gördüm yolda![]()